17. 10. 2014

The Mortal Instruments jako televizní seriál!

The Mortal Instruments jako televizní seriál!

Německá produkční společnost Constantin Film, která vlastní práva k nejúspěšnější knižní sáze spisovatelky Cassandry Clare, The Mortal Instruments, se rozhodla po uvedení filmu odvyprávět příběhy hrdinů formou seriálu. Původně byly v plánu další filmové kousky, jenže první díl ságy (The Mortal Instruments: City of Bones) nebyl tak úspěšný, jak se čekalo. Vydělal pouhých 31 milionů dolarů.

„Vlastně to dává smysl, abychom knížky využili spíše k tvorbě seriálu. V knize se odehrála spousta věcí, které jsme z filmu museli vypustit. V seriálu bude možné prozkoumat příběhy hlouběji a s větším detailem,“ komentoval rozhodnutí Martin Moszkowicz, vedoucí Constantin Film.

Celý proces je zatím v projektové fázi. Společnost si jako showrunnera najala Eda Dectera, který se podílel na tvorbě seriálů jako jsou Helix, Unforgettable, In Plain Sight nebo The Client List. Produkce je naplánovaná na příští rok, zatím se však neví, u které stanice potenciální seriál zakotví. Ve filmu se v hlavních rolích objevili Lily Collins a Jamie Campbell Bower, ovšem jejich účast na projektu zatím potvrzena nebyla.


Četli jste knihy The Mortal Instruments? Viděli jste film? Potěšila vás zpráva o možném seriálu?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Aneb Nechceme si přiznat, že jsme to zvrtali, tak vás všechny přesvědčíme, že jsme měli pravdu. Nevím, film...
před 9 roky
frozennort11

frozennort11

Nejaké nove správy o tom?
před 9 roky
Mummy

Mummy

Podľa Cassandry Clare sa seriál bude volať Shadowhunters.
před 9 roky
Další články k tématu