27. 10. 2014

Bates Motel láká herce do třetí řady

Bates Motel láká herce do třetí řady

Seriál Bates Motel se na jaře vrátí se třetí sérií a již nyní začal lákal nové herce. A na koho se v nové řadě můžete těšit?

Jako první se k seriálu připojil Ryan Hurst, který se nejvíce proslavil rolí „Opieho“ v seriálu Sons of Anarchy (Zákon gangu). Kromě toho má na kontě i několik dalších rolí. K vidění byl například v King & Maxwell a naposledy v Law & Order: Special Victims Unit (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti).

Hurst se představí jako Chick Hogan, což bude pořádně temný chlápek s minulostí, ze které jde strach. Bude vlastnit obchod s motorkami nedaleko nové farmy Dylana (Max Thieriot) a svoje peníze použije do ilegálního obchodu se zbraněmi (zní to povědomě?). Navíc by se údajně měl pustit do křížku s Dylanovým otcem Calebem, kterého hraje Hurstův bývalý kolega ze Sons of Anarchy Kenny Johnson.

Kromě Hursta se k seriálu připojí také Tracy Spiridakos, kterou si můžete pamatovat díky roli Charlie ze seriálu Revolution (Revoluce).

V Bates Motelu se ukáže jako Annika Johnson, záhadná žena, která se znenadání ukáže v motelu. Víc se o její roli zatím neví, ale zdržet by se měla na celou sezónu.

Do třetice se k seriálu připojil Kevin Rahm, herec kterého si můžete pamatovat díky rolím v seriálech Mad Men či Desperate Housewives (Zoufalé manželky).

Zahraje si postavu jménem Bob Paris, což bude bohatý, sebestředný a družný majitel elitního loveckého klubu, který vyrůstal s Romerem (Nestor Carbonell). Nyní mají napjatý vztah, ale své vzájemné opovržení drží pod pokličkou.

Bates Motel připravuje své znovuotevření na březen 2015.


Líbil se vám závěr druhé řady? Těšíte se až Bates Motel znovu otevře? A co říkáte na nové herce?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

ježiš marjá,ta herečka z Revolution je hrozná,at už jí neobsazují :(
před 9 roky
Tyler Durden

Tyler Durden

To že tam bude hrať Opie ma docela láka k tomu aby som si aj Bates Motel pozrel :D
před 9 roky
Nerya

Nerya

Opie v takejto úlohe :D som zvedavá teda, čo nám prinesie tretia séria a tiež ako dlho sa tam...
před 9 roky
Další články k tématu