11. 11. 2014

5 znaků, co říkají, že se díváte na seriál od Chucka Lorreho

5 znaků, co říkají, že se díváte na seriál od Chucka Lorreho

Seriály Chucka Lorreho jsou všeobecně známé a sledované. Jediná obnovená komedie na CBS loni byla od něj; krom ní má ve svém repertoáru ještě další. Celkem je podepsaný pod čtyřmi v současnosti vysílanými seriály – Two and a Half Men, Mike & Molly, Mom a The Big Bang Theory.

Existuje ale něco, co tyto seriály spojuje? Je nějaký „úspěšný vzorec“, podle kterého se Chuck řídí a díky kterému jsou seriály úpěšné? To se pokusil poodhalit magazín The Hollywood Reporter.

1. Přeplněné bydlení

Jasně, sitcom potřebuje nějaký důvod, aby mohl dát postavy dohromady. Ale Lorre až obsedantně nutí ty své, aby sdílely jednu střechu, ať už Alan a Jake, co dlouhodobě zaparkovali v Charlieho domě, Leonard se Sheldonem, co bydlí naproti Penny nebo Mike a Molly co také bydlí pohromadě.

2. Rodinní příslušníci jsou dáni dohromady aniž by chtěli

Lorre sází na rodinu – nemůže bez ní být – i když by asi rád byl. Alan chce zmizet od Charlieho, ale nemůže – a stejně oba dva smýšlejí o své matce. V Mom a Mike & Molly je to vlastně dost podobné.

3. Každý má problém s pitím

Charlie chlastá, Penny chlastá, Mollyina máma chlastá, Bonnie a Christy dřív taky chlastaly… Lorreho seriály jsou jedna velká reklama na alkohol.

4. Drzé vedlejší postavy

Kdo jsme, abychom soudili ostatní? To bude pravděpodobně důvod, který stojí za Lorreho nejšílenějšími stvořeními – jako jsou Berta nebo Rudy.

5. Vtipy o koulích

Nejsou myšleny ty bowlingové, samozřejmě. Ale jinak jsou genitálie… přece srandovní, ne?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Seriál Mom je v hlaskach vynikající a BBT rovněž
před 9 roky
Klik

Klik

Mám asi v obľube komédie od Chucka, kedže pozerám TBBT a Dva a pol chlapa a ak ide v televízii tak...
před 9 roky
Další články k tématu