25. 10. 2014

První rušení sezóny! Kdo nepřežil?

První rušení sezóny! Kdo nepřežil?

Simba si dnes smlsne! Nápovědy? Stanice: ABC. Žánr: Romantická komedie. První oficiální rušení sezóny 2014/15 je tady. Čekali jsme na to o dost déle než obvykle. Většinou první zářez přichází už na začátku října, tentokrát ale nebyl žádný vyložený propadák, který by byl zrušený hned po druhém díle.

Nicméně všichni jsme věděli, že jednou to přjít muselo. A pomyslné vítězství si odnáší stanice ABC se svou romantickou komedií Manhattan Love Story. V noci stanice oznámila, že další epizody již nebudou odvysílány.

Komedie v hlavních rolích s Analeigh Tipton a Jakem McDormanem začala podprůměrným startem s ratingem 1.3 a 4,3 milionu celkových diváků. Poslední epizoda pak byla už jen na ratingu 0.7.

Rozhodnutí o zrušení po čtyřech epizodách přichází v době, kdy je stále těžší a těžší definovat úspěch kvůli neustále se snižujícím ratingům. Manhattan Love Story si nevedl dobře ani v číslech za noc, ani s připočtem sledovanosti z DVR. Kritici k němu také nebyli nikterak vlídní; vše dohromady jistě přispělo k rozhodnutí ABC.

Místo v programu zaplní dvojnásobná dávka Selfie, stanice bude vysílat dvě nové epizody po sobě, a to počínaje od 4. listopadu. Prozatím nebylo rozhodnuto, co bude po odvysílání všech zbývajících devíti epizod. Stanice si k Selfie objednala tři doprovodné scénáře, ale prozatím nic dalšího.

I přes neúspěch Manhattan Love Story a do jisté míry také Selfie zažívá ABC silný podzim. Novinky How to Get Away with Murder a Black-ish už se dočkaly objednávky na plné série. Z komedií má ABC v zásobě ještě Fresh Off the Boat a Galavanta. Oba seriály mají kladná hodnocení ze strany kritiků. Představí se v midseason.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře35zobraz všech 35 příspěvků
BabySunyeo

BabySunyeo

Škoda, že seriál se nedožil aspoň první série. Náhodou byl fakt super a nasmála jsem se u něho rozhodně...
před 9 roky
CukyBaby

CukyBaby

Škoda, nečekla jsem sice že se to dočká i druhé série, ale ze všech letošních komidiálních novinek, mě...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Seriál jsem měla ráda, už od začátku jsem věděla, že ho budu mít ráda, ale bylo mi jasné, že to neprojde. To...
před 8 roky
Další články k tématu