30. 10. 2014

The Originals: Chystá se webseriál o Kolovi!

The Originals: Chystá se webseriál o Kolovi!

Na začátku října jsme psali o tom, že se universum The Originals rozroste o tři knihy o Původních. A teď pro vás máme zprávu, že se chystá ještě něco jiného – webseriál!

Už před několika týdny začaly internetem kolovat informace, že se chystá krátký seriál vysílaný na internetu, který by byl zaměřený na nejmladšího z Původních bratrů, Kola. Toho v současné době v The Originals ztvárňuje Daniel Sharman, jelikož Kol po svém zmrtvýchvstání změnil tělo. V The Originals: Awakening, jak je tento webseriál bude jmenovat, jej ale opět bude hrát jeho původní herec, Nathaniel Buzolic. To víte, dvojitá dávka Kola znamená dvojitou dávku zábavy!

Nathaniel o tomto projektu řekl následující: „Jsem nadšený, že se fanoušci dočkají více Kola, nejvíce nepochopeného člena rodiny Mikaelsonových.“ První webizoda bude vydána v pondělí 10. listopadu na webu stanice The CW během vysílání nového dílu The Originals. Celkem nás čekají 4 části, které budou souviset i se zimním finále The Originals, jež se bude vysílat 8. prosince.

A o čem přesně že to bude? Dostaneme se zpět do roku 1914, kdy měl Kol uzavřít spojenectví s čarodějkami z francouzské čtvrti New Orleans. Webseriál také zodpoví některé důležité otázky týkající se minulosti Kola – jak a proč stál proti svým sourozencům a proč ho propíchli dýkou. Dále se dozvíme víc ohledně jeho spojení s čarodějkami v New Orleans.

Za tímto čtyřdílným webseriálem stojí scenáristka The Originals, Carina MacKenzie. Je nadšená, že mohla pracovat na tomto dříve nezveřejněném příběhu o Kolovi. „Když jsme se dozvěděli, že máme možnost natočit webseriál, okamžitě jsem si vzpomněla na Kola, protože jeho postava byla vždy součástí města. Už z The Vampire Diaries víme, že Kol má společnou minulost s čarodějkami z New Orleans. A na tohle jsme pamatovali už od začátku The Originals,“ sdělila Carina.

„V této internetové sérii fanoušci uvidí, jak některé událoti z minulé série souvisí s Kolem. Také odhalíme nějaká vodítka ohledně toho, co má současný Kol v plánu s Davinou (Danielle Campbell). Díky výměně těl teď v seriálu Kola hraje Daniel Sharman, ale jsme nadšení, že jsme do flashbacků přivedli Nathaniela Buzolice. Ráda jsem s ním pracovala – je vtipný a Kola ztvárnil opět velmi dokonale,“ dodala Carina MacKenzie na závěr.


Těšíte se na tento internetový spin-off The Originals? Dejte nám vědět do komentářů! :-)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
luciakanky

luciakanky

spin off spin offu?:D
před 9 roky
misulka78

misulka78

The Originals se mi moc nelíbí, ale slyším jméno Kol? Slyším N.B.??? Hell yeah.
před 9 roky
Cherry :-*

Cherry :-*

Nejlepší zpráva dne!! :D
před 9 roky
Další články k tématu