1. 11. 2014

Hawaii 5-0: Další Lost reunion a jiné castingy

Hawaii 5-0: Další Lost reunion a jiné castingy

Během jedné z následujících epizod kriminálky Hawaii Five-0 se dočkáme dalšího znovushledání herců ze seriálu Lost (Ztraceni)!

V jedenácté epizodě páté série totiž bude hostovat Rebecca Mader, která ve Ztracených ztvárnila postavu Charlotte Lewisové. V Hawaii Five-0 si zahraje postavu jménem Nicole, což bude chytrá a energická specialistka velké pojišťovny, která musí kvůli případu spolupracovat s McGarrettem (Alex O'Loughlin). Steve bude sice neustále zpochybňovat její úmysly, avšak bude také ohromem jejími různými fígly. A nebojte se, dočkáme se i společné scény Rebeccy s dalšími „ztracenými“, Jorge Garciou (Jerry Ortega) a Danielem Daem Kimem (Chin Ho Kelly).

Tuto herečku jsme v minulé seriálové sezóně měli možnost vidět ve Once Upon a Time jako čarodějku Zelenu, dříve pak v seriálech Warehouse 13, Work It, Fringe nebo No Ordinary Family. Narodila se 24. dubna 1977 ve Velké Británii.

Ve stejném díle – tedy 5×11 – se objeví i herec Willie Garson, jehož jsme několik posledních let vídávali v seriálu White Collar. Jeho postava se bude jmenovat Blume a bude to respektovaný odhadce umění s vazbami na černý trh. Ehm… to zní tak trochu jako Mozzie, ne? :-)

Garsona, který se narodil 20. února 1964, si kromě White Collar možná pamatujete ze Sexu ve městě nebo Hvězdné brány. Hostoval i v seriálech CSI: Miami, Pushing Daisies, Mental či Two and a Half Men.

Posledním dnešním jménem je Sarah Jane Morris. Ta bude ve dvanácté epizodě páté řady H50 hostovat jako doktorka Christine Auki, která ve své práci zažije jeden z nejneobvyklejších dnů ve svém životě. Christine je popisována jako šťastně vdaná žena, matka a chirurg v jednom.

Znát ji můžeme z NCIS, kde ztvárnila agentku EJ Barrettovou, dále pak například z Criminal Minds, Body of Proof, Castlea nebo Brothers & Sisters. Narodila se 12. dubna 1977 v americkém Memphisu.


Tak co, na koho se z této trojice těšíte nejvíce? A co myslíte, bude někdo z nich vrah?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Olca

Olca

Tak na Willieho se vyloženě těším, mám ho ráda už od Sexu ve městě a jestli jeho postava bude alespoň trošku...
před 9 roky
Další články k tématu