2. 11. 2014

Agentka Borinová zamíří do New Orleans

Agentka Borinová zamíří do New Orleans

Zvláštní agentka Abigail Borinová je jednou z nepravidelně se objevujících postav v Námořní vyšetřovací službě, kterou si fanoušci skutečně oblíbili. A kvůli jednomu případu zamíří z Washingtonu do New Orleans!

Představitelka Borinové, herečka Diane Neal, se totiž objeví ve dvánácté epizodě nového spin-offu původního NCIS, seriálu NCIS: New Orleans. V NCIS se objevila již šestkrát, poprvé během 7. série, naposled během aktuální 12. řady teď v říjnu.

„Pobřežní stráž Spojených států amerických má v New Orleans velkou základnu, takže vyslání zvláštní agentky Abigail Borinové, aby tam dole pomohla, je prostě skvělý bonus,“ řekl showrunner Gary Glasberg. „Diane Neal je talentovaná a skvělá herečka, a tak jsme opravdu nadšení, že se v NCIS: New Orleans objeví. Navíc je agentka Borinová již skutečným členem NCIS rodiny. A s její návštěvou New Orleans rozhodně můžeme očekávat i zábavu,“ dodal Glasberg.

Diane Neal však není jediným hostem z původní NCIS, který se objevil i ve spin-offu. Během první série jsme již měli možnost vidět Gibbse (Mark Harmon), DiNozza (Michael Weatherly), Duckyho (David McCallum), Abby (Pauley Perrette), ředitele Vance (Rocky Carroll) i agenta Fornella (Joe Spano).

Kromě NCIS tato herečka hostovala i v Suits, White Collar nebo 30 Rock. Na svém kontě má také více než 100 epizod v seriálu Law & Order: Special Victims Unit. Narodila se 17. listopadu 1976.

NCIS: New Orleans je nejsledovanější novinkou této sezóny, a tak není divu, že byl tento seriál nedávno prodloužen na celou sérii.


Těšíte se na Borinovou? A co myslíte, bude se s LaSallem špičkovat stejně jako s DiNozzem?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_karel_

_karel_

Tvl, až ve mně hrklo. Já tam četl Agentka Borhyová :-))
před 9 roky
Maarti

Maarti

Že by přidala perličku i o Gibbsovi? :D
před 9 roky
Další články k tématu