1. 11. 2014

Dvojka a trojka. Pokračujeme v rušení novinek!

Dvojka a trojka. Pokračujeme v rušení novinek!

To, čeho se nám nedostalo po prvních dvou týdnech nové sezóny, si teď plně nahrazujeme. Minulý týden stanice ABC zrušila svou novinku Manhattan Love Story, tento týden se přidala i NBC. Ta na svou předchůdkyni navazuje a ruší také komedie, a to rovnou dvě.

Novinky A to Z a Bad Judge se druhých sérií nedočkají. Stanice odvysílá původně objednaných 13 epizod u obou seriálů, ale zbylé díly do plné série už neobjedná. Komedie zůstanou ve svém současném časovém slotu, u obou zbývá doodvysílat osm dílů. Bad Judge navíc musí dotočit ještě tři epizody, A to Z nemá hotové dva díly.

A to Z se dočkal před začátkem sezóny spíše kladných hodnocení od kritiků. Seriál nicméně debutoval s poměrně nízkým zájmem diváků. Za uplynulých pět dílů půlhodinovka klesla ze 4,8 milionu diváků na 2,5 milionu a rating 0.7 a překonala ji tak dokonce i stanice CW.

Bad Judge začal s mírně lepšími čísly, konkrétně 5,9 miliony diváků a ratingem 1.3 a v druhém týdnu si rating udržel. Stal se tak první letošní novinkou, které se podařilo nespadnout v ratingu po premiérové epizodě.

Čtvrtky tak nadále zůstávají pro NBC problematické. Stanice v letošní sezóně upustila od dvouhodinového komediálního bloku a na osmou večer nasadila reality show The Biggest Loser, po které běžely zrušené novinky. V deset večer zůstala finální série dramatu Parenthood.

Stanice má v zásobě na midseason z komedií závěrečnou sérii Parks and Recreation a novinky One Big Happy, Mr. Robinson a Unbreakable Kimmy Schmidt.


Tak se přiznejte. Koho dnešní dvojnásobné rušení mrzí? Jste rádi, že bude odvysíláno alespoň objednaných 13 dílů? A kdo slaví body v tipovačce?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Meimei

Meimei

Ani jedno mě nezaujalo, takže mě to nemrzí :)
před 9 roky
MountainLionet

MountainLionet

Zatím to vypadá slibně, 3/3 :D.
před 9 roky
Sparkles

Sparkles

A to Z mě mrzí, příjemná oddechovka. A Cristin Milioti jsem si oblíbila v HIMYM a byla jsem ráda, že...
před 9 roky
Další články k tématu