10. 11. 2014

Homeland prodloužen, The Affair také pokračuje!

Homeland prodloužen, The Affair také pokračuje!

Dnes se s prodlužováním seriálů roztrhl pytel. Nejprve kanadská CTV oznámila čtvrtou sérii Saving Hope, nyní svou troškou do mlýna přispívá kabelovka Showtime.

Stanice oznámila, že objednává nové série hned dvěma svým dramatům. Prvním z nich je hit Homeland (Ve jménu vlasti), který se dočká již páté série. Druhým je pak letošní podzimní novinka The Affair, která se dočká druhé série.

Oba seriály se vrátí v roce 2015. Affair se dočká deseti nových epizod, fanoušci Homelandu se můžou těšit na dalších dvanáct dílů. Novinku oznámil David Nevis, ředitel Showtime Networks Inc.

„Ve čtvrté sérii se Homeland báječně proměnil. Stále však dokáže udržet pozornost oddaných fanoušků. Zároveň se stal dobrým předskokanem pro úspěšný start The Affair,“ řekl Nevins. „Svými promyšlenými, provokujícími, vhodnými a návykovými dějovými liniemi si oba seriály týden co týden drží pozornost. Jsme nadšení, že se toho od obou seriálů dočkáme mnohem více v roce 2015.“

Současná série Homelandu má týdně v průměru šest milionů diváků. Nejen, že si fanoušky stabilně drží, ale slednovanost s přibývajícími týdny dokonce mírně roste. Stejnou trajektorii má i The Affair, který sleduje v průměru 3,9 milionu diváků týdně. Oba seriály běží ve velké konkurenci v neděli večer.


Jak vnímáte Homeland bez Brodyho? Drží si seriál stále kvalitu? Jste rádi za novou sérii? A co Affair? Přidali jste si tuto hvězdně obsazenou novinku do watchlistu? Nadchla vás? Nebo se na ni teprve chystáte?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

The Affair časem určitě zhlédnu, Homeland... no, čtvrtá série mě zatím zrovna nenadchla, takže jsem ohledně...
před 9 roky
Kuzuri

Kuzuri

No praveze Homeland ma neskutocne prekvapil. Momentalne na jesen je to pre mna jeden z najkvalitnejsich...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Ohhh, Homeland jsem nedávno dosledoval třetí sérii ale s jistotou mohu říci, že jsem velmi spokojen...
před 9 roky
Další články k tématu