13. 11. 2014

"Nové" posily pro šestou řadu Community

"Nové" posily pro šestou řadu Community

O seriálu Community (Zpátky do školy) už jsme nějakou dobu nepsali. Naposledy to bylo ve spojitosti s faktem, že tým z Greendale opouští další člen. Víme, že se chystá šestá série, ale zatím jediným zdrojem informací byl článek z Comic-Conu. A to se dnes změnilo. Bylo totiž oznámeno, že se k obsazení pro šestou sérii připojí hned dvojice herců.

V nové řadě se tak můžeme těšit na přítomnost Keitha Davida. Toho si můžete pamatovat z různých vedlejších seriálových rolí, má však na kontě i několik hlavních. K vidění byl například v seriálu The Cape (Mstitel Cape) nebo naposledy v Enlisted. Zajímavostí je, že s natáčení Community už má své zkušenosti. Ve třetí sérii seriálu, konkrétně v epizodě Pillows and Blankets (Polštářová bitva), se totiž ujal „hlasu“ vypravěče.

Společně s ním se připojí i Paget Brewster. Znát ji můžete například ze seriálu Huff nebo z role Emily Prentiss v seriálu Criminal Minds (Myšlenky zločince). I ona již má své zkušenosti s natáčením Community. V minulé řadě se totiž představila jako hvězdný host v epizodě Analysis of Cork-Based Networking a zahrála si roli Debry Chambers, vedoucí IT oddělení v Greendale.

Tentokrát se však představí v jiné roli. Její postava se jmenuje Francesca „Frankie“ Dart a bude to školní konzultantka. Všímne si jejich podoby Abed? A Keith David si zahraje postavu Elroye Patashnika, vědce v penzi, který „chce objevit sám sebe“. Těžko říct, jestli při tom objevování bude studentem nebo učitelem.


Už se těšíte na šestou řadu? Co říkáte na nové posily? Máte z nich radost?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu