28. 11. 2014

CSI opouští jedna z hlavních postav!

CSI opouští jedna z hlavních postav!

Před pár měsíci jsme přišli se zprávou o odchodu jednoho z veteránů Kriminálky Las Vegas – Paula Guilfoyle. Jak jsme prorokovali, tak se také na konci čtrnácté série stalo. Nyní, o pouhou jednu řadu později, tu máme další loučení. Seriál po patnácti letech opustí George Eads (Nick Stokes), a to na konci současné série.

O tom, jestli kriminalistickou laboratoř v nejslavnějším městě hazardu opustí opravdu poslední původní postava, by se dalo polemizovat. I když byl Eric Szmanda (Greg Sanders) v seriálu už od první epizody, ze začátku byl jen vedlejší postava, jeden z laborantů. Také Jorja Fox (Sara Sidlová) se objevovala od počátku, ale potom ze seriálu odešla, jen aby se znovu vrátila o několik dílů později jako hvězdný host. Takže by se dalo říct, že George Eads – potažmo Nick Stokes – je poslední stálá hlavní postava z původního obsazení.

George Eads i CBS odmítli zprávy o odchodu jakkoli komentovat.

I když by se to na základě minulých událostí mohlo jevit jinak, tak se jeho odchod nese v přátelském duchu. V loňském roce měl roztržku se scenáristy ohledně vývoje jeho postavy a ze seriálu chtěl odejít, ale nakonec se nechal přemluvit a zůstal. Vynechal tak pouhé čtyři epizody.

Kriminálka Las Vegas zaznamenala během let nejrůznější výkyvy, ať už šlo o krácení dílů v sérii, nebo postupný odchod milovaných postav jako Gil Grissom (William Petersen), Warrick Brown (Gary Dourdan), nebo Catherine Willowsová (Marg Helgenberger).

Současná série by měla obrazovky opustit v roce 2015, aby tak udělala v nedělních večerech prostor pro nový spin-off CSI: CyberPatriciou Arquette v hlavní roli.


Máte rádi Nicka? Bude vám chybět? Co říkáte na směr, kterým se Kriminálka vydala? Myslíte, že to i po odchodu poslední z původních postav bude ten stejný seriál?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
ragelly

ragelly

Stejně myslím, že to letos ukončí a nebude co řešit :)
před 9 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Já myslím, že CSI už ukončí..
před 9 roky
iwi_kiwi

iwi_kiwi

Já hlavně doufám, že už to ukončí, protože tohle dávno není ta stará dobrá CSI...
před 9 roky
Další články k tématu