9. 12. 2014

Genzer se Suchánkem končí na Primě definitivně. TGM zrušen.

Genzer se Suchánkem končí na Primě definitivně. TGM zrušen.

Společně se zrušením Partičky přichází pro duo Genzer další rána. Televize Prima jim zrušila i jejich druhý pořad, talk-show TGM: Talkshow Geni a Míši.

O zrušení zatím informovaly pouze bulvární servery, stanice zrušení zatím příliš nekomentovala. Podle vyjádření prý natáčení bylo zatím zastaveno a o plánu na další rok nemůže mluvit.

Talk-show TGM ale diváky příliš neoslovila. První díl s exprezidentem Václavem Klausem sledovalo okolo 600 000 diváků, sledovanost ale pak upadla a poslední díly se pohybují kolem 300 000 diváků (což je pro srovnání sledovanost sobotního Volejte Novu). Poslední letošní díl je naplánovaný na 14. prosince. Navíc, oproti svému předskokanovi, seriálu Vinaři, ztrácel pořád skoro polovinu diváků. Komická situace nastávala v programu v posledních týdnech, kdy Talkshow Geni a Míši na Primě jela proti opakování pořadů stejných tvůrců, Mr. GS a Tele Tele na Nově.

Už minulý týden Prima zrušila jiný pořad Genzera a Suchánka, Partičku. Ta díky pozdnímu vysílacímu času měla u diváků výsledky ještě horší, herci ale slíbili, že pořad zachovají, jen místo uvedení v televizi s ním budou objíždět republiku a hrát v divadlech. Jejich nový projekt získal název Partička na vzduchu.


Budou vám kluci chybět? Nebo spíš oplakáváte nedávno zrušenou Partičku?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Squerago

Squerago

Parzicka byla super ale to se o TGM rict neda...
před 9 roky
Kratos91

Kratos91

Pokud se nepletu, původní předloha je z UK :D
před 9 roky
Yellow

Yellow

Partičku jsem fakt měla ráda, bolelo mě bránice, ale ten vysílací čas byl fakt smula, protože si nemužu...
před 9 roky
Další články k tématu