9. 12. 2014

Continuum dostává finální sérii!

http://thetvdb.com/banners/fanart/original/258171-18.jpg

Continuum dostává finální sérii!

Kanadská stanice Showcase v průběhu noci oznámila konec svého sci-fi dramatu Continuum. Stanice Syfy, která seriál vysílá v USA, se k rozhodnutí připojila.

To je ta horší zpráva. Fanoušci si ale nemusí zoufat. Seriál byl prodloužen pro zkrácenou čtvrtou řadu, která bude obsahovat šest epizod a na televizních obrazovkách se objeví v roce 2015. Tvůrci tak mají možnost příběh zakončit tak, aby bylo uspokojeno co největší množství fanoušků.

„Všechny skvělé příběhy si zaslouží konec. Jsem nadšená a vděčná, že můžeme zakončit Continuum závěrem, který si zaslouží,“ uvedla ve svém vyjádření hvězda seriálu, herečka Rachel Nichols o sci-fi, které vznikalo pod taktovkou Simona Barryho.

Nichols v seriálu hraje Kieru Cameron, policistku z budoucnosti, která se dostane do současnosti, když skupina teroristů uteče plánované popravě v roce 2077 zpět do minulosti.

Continuum získal během svého vysílání mezinárodní uznání. Seriál se v uplynulých letech vysílal celosvětově ve více než 130 zemích. Natáčení probíhá ve Vancouveru.


Sledujete Continuum? Mrzí vás oznámení o ukončení seriálu, nebo jste naopak rádi, že po vzoru jiných dostalo toto sci-fi možnost příběh uspokojivě zakončit?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

2x slovo finálová. Nebo je snad finálový podle tebe ok a finální ne?
před 9 roky
Clear

Clear

Tak já jsem za poslední epizodu/sérii... to už víme.
před 9 roky
Chorec

Chorec

Vsadím se, že tento seriál nebude mít ukončený děj. Protože je to jeho hlavní myšlenkou - když se jedna...
před 9 roky
Další články k tématu