11. 12. 2014

Tohle nebylo jen hraní! Joe Cruz skutečně zumbu učil!

Tohle nebylo jen hraní! Joe Cruz skutečně zumbu učil!

Když se v sedmé epizodě třetí řady Chicago Fire ukázalo, že Joe Cruz (Joe Minoso) umí i něco jiného, než řídit auto a hasit, fandové šíleli.

Že nevíte, o co jde? Nenechte si kazit den spoilery. A pokud chcete, seznamte se nejdřív s naším článkem o listopadových nejlepších scénách, část Chicago Fire.

Teď ale k hlavnímu tématu našeho článku. Zdál se vám Joe Cruz také tak reálný? Také se vám zdálo, že v ten moment svou roli nehrál, ale věděl, o co jde? Máme pro vás překvapení – jste blíž pravdy, než byste si mohli myslet.

Joe Minoso totiž kdysi skutečně vedl hodiny zumby. V roce 2010 ho do zumby uvrtal jeho kamarád. Minoso tehdy vážil 135 kilogramů a zoufale hledal něco, co by mu pomohlo – byl v depresích, nezaměstnaný. Minoso bral zumbu jako poslední možnost, ale neskutečně si ji oblíbil, hlavně proto, že celý život miloval hudbu.

Měsíce piloval svůj pohyb v poslední řadě skupiny, a to tak dobře, že si ho jednou instruktor zavolal před všechny a nechtěl, aby jeho nejlepší žák marnil čas v posledních řadách. „Po tomhle momentu jsem na tom už byl závislý,“ řekl Minoso. Během osmi měsíců shodil 30 kilo a chtěl se posunout dál. Stal se sám licencovaným instruktorem.

„Když jsem vedl hodiny, ještě víc jsem si začal vážit instruktorů. Zjistil jsem, jak je těžké něco udělat, když se na vás dívá celá třída.“ Jak říká, zumba mu pomohla v další části kariéry: „Zumba mi pomohla získat sebevědomí, které jsem potřeboval k získání role Joea Cruze.“

„Když jsme s Dickem Wolfem (tvůrce seriálu – pozn. red.) měli po castingu večeři, zeptal jsem se ho, jestli by Joe Cruz nemohl tajně být zumbovým instruktorem. Dick z toho nápadu málem zešílel a řekl, že to určitě zakomponuje do scénáře.“ A fandům Chicago Fire tato myšlenka přišla stejně skvělá jako oběma zmíněným. Hashtag #Cruzumba na Twitteru rychle zdomácněl a Joeovi už nikdo nikdy neřekne jinak než „Zumba Cruz“.


Překvapila vás tato informace? Jak se vám líbila scéna v Chicago Fire?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

ta scéna byla skvělá
před 9 roky
Lill

Lill

súhlas! vďaka za zaujímavosť :)
před 9 roky
ufonka

ufonka

On byl naprosto vynikající. Bylo na něm vidět, že ho to hrozně baví.
před 9 roky
Další články k tématu