28. 12. 2014

Lesk a bída Miami míří do kin

Lesk a bída Miami míří do kin

Dobové mafiánské drama Magic City (Město divů), které kabelová stanice Starz zrušila v loňském roce po dvou sériích, míří na stříbrné plátno. Tvůrce seriálu Mitch Glazer sepsal scénář k následnému filmu, během natáčení se ujme režie.

Ve filmu se vrátí postavy, se kterými jsme se seznámili během uplynulých dvou sérií, a které dostaly tvář díky svým představitelům v čele s Jeffreym Deanem Morganem, Dannym Hustonem, Olgou Kurylenko nebo Kelly Lynch. Toto obsazení ve filmu doplní hvězdí hosté, mezi kterými nebudou chybět Bruce Willis nebo Bill Murray.

Příběh se bude odehrávat v Miami v roce 1962. Gangsteři, hoteliéři, špioni a zbohatlíci vyhrávají, prohrávají a umírají pod palmami. JFK a šéf mafie sdílí milenky v nevěstinci na Collins Avenue. CIA tajně zaměřuje kubánské bojovníky za svobodu a najímá si mafii, aby zavraždila Castra. Nejmocnější hoteliér v Miami bojuje proti nim všem s cílem zachránit svou rodinu a přežít v Magic City.

„Mitch je skvělý tvůrčí partner, jsme nadšení, že s ním můžeme znovu spolupracovat,“ prozradil zástupce produkční společnosti. „Milovali jsme seriál a věříme, že díky Michově skvělému scénáři a výbornému osazenstvu se nám úspěšně podaří převod na stříbrné plátno.“

Magic City během svého vysílání získal malé, leč věrné publikum. Prozatím není jasné, kdy se film bude natáčet a zda bude do kin nasazen po celém území USA.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Trochu nuda,ale chystám se na to a postupem času se na to tesim více
před 9 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Stál bych víc o filmové pokračování Bosse, taky seriál od Starz, ale tam to tvůrce až do kin neuhnal.
před 9 roky
ragelly

ragelly

Ten se mi líbil mnohem víc v první sérii než ve druhé, hlavně kvůli tomu, že tvůrci potom úplně...
před 9 roky
Další články k tématu