2. 1. 2015

CW vyvíjí hudební drama od Scootera Brauna

CW vyvíjí hudební drama od Scootera Brauna

Prozatím nepojmenovaný projekt pochází z hlav Todda Graffa a známého hledače talentů Scootera Brauna. Vypráví příběh mladého manažera Garyho Grahama, který má schopnost zahýbat s hudebním průmyslem. Přes noc se stal známým po celém světě. Vztahy kolem něj jsou neustále zkoušeny a hvězdné kariéry můžou být vytvořeny nebo zničeny takřka jediným telefonátem.

Příběh by neměl být jediným lákadlem projektu. Tím by měla být účast v podobě hudebních čísel nebo cameí velkých jmen z hudební branže.

Pro Scootera Brauna to určitě nebude velký problém. Tento třiatřicetiletý podnikatel vlastní dvě nahrávací společnosti a zastupuje zpěváky jako je Justin Bieber, Carly Rae Jepsen, Ariana Grande nebo Psy. Oproti tomu Todd Graff, který bude psát scénář, je bývalý nominovaný na cenu Tony.

Pokud se projekt dostane až na televizní obrazovky, bude to pro Brauna druhý seriál, za kterým stojí. Tím prvním je Scorpion, který v současné době slaví poměrně velký úspěch na CBS a ve kterém plní roli výkonného producenta. Dalším do party bude Tony Krantz, bývalý producent seriálů 24 a Dracula.

Drama přichází na CW v době, kdy na Foxu končí hudební drama Glee a po něm přijde hip-hopový Empire. Na ABC se zase chystá hudební pohádka Galavant. Po něm se ve vysílání objeví i Nashville.


Nejste už hudebními dramaty přesycení? Myslíte, že CWčko dokáže vytvořit v tomto žánru příjemnou podívanou?

Magnetky na kliknutí. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

No s tímhle hudebním složením doufejme, že ne.
před 9 roky
Další články k tématu