3. 1. 2015

Krasoň z Carrie Diaries se stěhuje na MTV

Krasoň z Carrie Diaries se stěhuje na MTV

Patříte mezi fanoušky CW seriálu The Carrie Diaries, kterým tahle parta z 80. let chybí, když stanice seriál zařízla po druhé sérii? Pak pro vás máme částečnou náhradu v podobě nového seriálu.

Herec Austin Butler, který v Carrie ztvárnil jednu z hlavních rolí, míří do novinky od stanice MTV s názvem Shannara. Shannara je televizní adaptací stejnojmenného knižního seriálového bestselleru od Terryho Brookse a Butler na sebe vezme podobu Elfa!

Shannara prozkoumává svět několik tisíc let v budoucnosti. Za tu dobu došlo k úplné destrukci civilizace, jak ji nyní známe. Příběh se točí okolo rodiny Shannarů. Jejich předkové jsou obdařeni nadpřirozenou magickou mocí. Shannarové se vydávají na dobrodružství, které zcela pozmění budoucnost světa. První série seriálu je natočena podle druhé knihy série, která nese název Elfstones of Shannara.

Butler získal hlavní roli Wila Ohmsforda, který je napůl člověk a napůl elf. Wil je sebestředný, celý svůj život strávil snahou skrývat svoje špičaté uši. Je hodný a milý, má rád svojí svobodu. Jeho život je však obrácen vzhůru nohama, když se dozví, že je posledním členem legendární rodiny Shannara. Má za povinnost najít Druida, který ho povede cestou ke svému osudu.

Kromě Butlera byla do seriálu obsazena herečka Poppy Drayton, která bude hrát Amberle, elfskou princeznu.

Knižní série Shannara začala v roce 1977 s titulem The Sword of Shannara. Celkem sem patří více než 25 knih, všechny se odehrávají tisíce let po zničení naší civilizace. Zajímavostí je, že Brooks je druhým nejprodávanějším fantasy autorem, hned po J.K. Rowlingové.


Zaujalo vás nové televizní fantasy? Nebo vás láká spíše Butler v hlavní roli? Ať tak či tak, dáte Shannaře šanci?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Katschka

Katschka

Podle popisu charakteru postavy se mi to moc nezdá... No, uvidíme, jestli se neobjeví nic lepšího, třeba...
před 9 roky
12Nicol

12Nicol

ještě tam budu hrát Manu Bennet.
před 9 roky
ragelly

ragelly

Máš pravdu, přidala jsem ho i do obsazení na profilu seriálu :)
před 9 roky
Další články k tématu