14. 1. 2015

Veterán z Dextera bude pomáhat řešit další Temný případ

Veterán z Dextera bude pomáhat řešit další Temný případ

Druhá série dramatu True Detective (Temný případ) od HBO je už jen pár měsíců vzdálená. Objevují se stále nové a nové informace o příběhu, ale také o obsazení.

Nejnovějším přírůstkem je herec C.S. Lee, kterého si seriáloví fanoušci jistě ještě živě pamatují z role Vince Masuky v kultovním Dexterovi. Ztvářní postavu jménem Richard Geldof. Richard je státní návladní, který má velké politické ambice. Je klidný, inteligentní, má skvělé řečnické schopnosti.

Osmidílná druhá série se v současné době natáčí v Kalifornii. V centru dění se nachází tři policisté a kriminálník, kteří musí rozmotat pavučinu konspirací s cílem vyřešit vraždu. Do rolí hlavní čtyřky byli již dříve obsazeni Rachel McAdams, Colin Farrell, Taylor Kitsch a Vince Vaughn.

Lee má kromě hlavní role v Dexterovi na svědomí mnoho televizních hostování. Fanoušci si ho můžou vybavit v roli Harryho Tanga, kterého v roce 2007 herec ztvárnil v seriálu Chuck. Objevil se také v Criminal Minds, Unforgettable, Blue Blooods, v Monkovi a mnoha dalších.


Těšíte se na druhou sérii True Detective? Myslíte, že bude dosahovat úrovně série první, i když má jiné obsazení a nový příběh?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
bozacek

bozacek

Jsem zvědav, zda si seriál udrží onu ponurou atmosféru z první řady, když tam budou hrát herci jako...
před 9 roky
Další články k tématu