9. 1. 2015

Glee: Brittany nás seznámí se svými rodiči

Glee: Brittany nás seznámí se svými rodiči

Hudební seriál Glee má před sebou závěrečných 13 epizod. V těch nejen, že se vrátí oblíbené trdlo Brittany, ale přivede sebou dokonce také svoje rodiče!

Stanice Fox oznámila obsazení dvou jedinečných individuí, která přivedla Brittany S. Pierce na svět. Rolí se zhostí herci Jennifer Coolidge a Ken Jeong.

„Ken Jeong a Jennifer Coolidge hrají v seriálu Brittaniny rodiče. Sledovat tyhle dva v akci je to nejlepší, co člověka může potkat. Je to jako koukat na komediální extra třídu. Způsob, jakým oba na place z fleku vymýšejí nové dialogy a jak se vzájemně rozesmívají, to je prostě skvělé,“ prozradil v rozhovoru jeden z nových přírůstků seriálu, herec Billy Lewis Jr., který bude hrát nového roztleskávače Masona.

Tato informace nyní konečně vyjasňuje záhadnou fotku, kterou v listopadu 2014 postoval na svém twitteru Jeong…

Rodiče Brittany ovšem nebudou jedinými dospěláky, kteří se v poslední sérii nově představí. Bylo oznámeno, že Blaine přivede na scénu svou mámu, která se jmenuje Pam Anderson :-) Postavu si zahraje Gina Gershon. Důkazem budiž další fotka, která v posledních dnech začala internetem kolovat.

Zpátky na obrazovky se vrátí také Gloria Estefan v roli mámy Santany. Jakoby se přímo nabízela otázka, jestli se všichni rodiče objeví na oznámené dvě svatby? Má nám to snad naznačit, kdo bude těmi záhadnými nevěstami a ženichy?

Finální šestá série Glee začíná na stanici Fox dvouhodinovou premiérou v pátek 9. ledna.


Jste zvědaví na novou sérii, která se má údajně vrátit zpátky ke kořenům seriálu? Jak na vás působí obsazení dvojice, hodí se podle vás na Brittaniny rodiče?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Michell

Michell

Na Jennifer Coolidge se mega těším. Hodně jsem si jí oblíbila v 2 Broke Girls, tak jsem na ní zvědavá...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

Jennifer je skvělá herečka,už jako Stiflerova matka byla úžasná a v 2 Broke Girls taky nemá chybu,takže...
před 9 roky
themacs

themacs

Na Kena Jeonga se vyloženě těším, v Community, které teď sleduji, je prostě parádní. Jen mě dostává, že...
před 9 roky
Další články k tématu