10. 1. 2015

Constantine: Mark Margolis v roli Felixe Fausta

Constantine: Mark Margolis v roli Felixe Fausta

Seriál Constantine stihl na podzim odvysílat 8 epizod a již před časem jasně zaznělo, že první série bude mít jen 13 epizod. Přesto však nelení a na druhou část sezóny se hodlá pořádně vyzbrojit.

Tvůrcům se podařilo ulovit hereckého veterána Marka Margolise. V seriálovém světa je pravděpodobně jeho nejznámější rolí Tio Salamanca ze seriálu Breaking Bad (Perníkový táta). Znát ho však můžete z mnoha jiných rolí, namátkou se objevil například v American Horror Story, Person of Interest (Lovci zločinců) nebo Oz.

Nyní se v Constantinovi představí jako Felix Faust. Faust by měl být pro fanoušky DC Comics známou postavou, protože tento čaroděj byl nepřítelem Ligy spravedlnosti, ale vazby má i na Constantina. Je to tak další pokývnutí směrem k DC, poté co se objevil Spectre či Doctor Fate. Faust se představil i v animované podobě v Justice League and Batman: The Brave and the Bold, ale toto bude jeho první hrané vystoupení.

Margolis se v nové roli představí 23. ledna v epizodě nazvané Quid Pro Quo. V této epizodě bude John zjišťovat, proč tisíce lidí po celém Brooklynu upadlo do podivného kómatu a to včetně dcery Chase.

Constantine se vrátí na obrazovky NBC v pátek 16. ledna a díky změně v programu se nyní bude vysílat před Grimm.


Jak se vám nový host zamlouvá? Znáte postavu Felixe Fausta? Myslíte, že se Constantine dočká prodloužení nebo skončí po třinácti epizodách?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu