7. 1. 2015

Netlflix: Marco Polo podruhé a další střípky z TCA

Netlflix: Marco Polo podruhé a další střípky z TCA

Streamovací služba Netflix začala dnes zimní presstour TCA (Televison Critics Association), a nutno říci, že pořádně zostra. Hned na úvod oznámila, že se její letošní novinka Marco Polo dočká druhé série.

Drama, které bylo původně vyvíjeno pro kabelovku Starz, se vrátí ve druhé sérii s novými deseti epizodami. Natáčení nové řady začne později v roce 2015. Seriál byl do oběhu vypuštěn v prosinci, nicméně od kritiků získal smíšená až negativní hodnocení. Přesto jde o jeden ze seriálů, který je průlomovým v oblasti mezinárodního streamování.

Produkce dramatu se ujala společnost Weinstein Co. a Electus. Marca Pola vytvořil John Fusco a hlavní roli ztvárnil Lorenzo Richelmy.

Kromě této zásadní události Netflix dále oznámil premiéry nových seriálů. Jedno je jasné: letos na jaře nás čekají nabité watchlisty. Daredevil začne 10. dubna, Bloodline 20. března, The Unbreakable Kimmy Schmidt 6. března a Grace and Frankie 8. května.


Těší vás zpráva o obnovení Marca Pola? Jak se vám seriál zamlouvá? Kterou z novinek si dáte do svých watchlistů?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Firox
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Neříkám, že já bych tomu nic nevytkla, ale netušila jsem, že v USA je vnímán takhle. Připadalo mi, že...
před 8 roky
Seraphine313

Seraphine313

Okolo Marca Pola jde spíš o něco jiného. Netflix letos rozjel rozšíření do Austrálie a na Nový Zéland...
před 8 roky
Další články k tématu