19. 1. 2015

Vixen, spin-off Arrowa, se představuje na CW

Vixen, spin-off Arrowa, se představuje na CW

Není to tak dávno, co stanice CW oznámila, že se možná dočkáme dalšího seriálu z prostředí Arrowa a Flashe. Na konferenci TCA ale všechny překvapila oznámením, že ke dvou výše zmíněným hitům přidá třetí.

Nový seriál od CW bude šestidílný animovaný původní příběh. Marc Guggenheim, výkonný producent seriálu a tvůrce Arrowa k tomu řekl, že animace mu pomohla vytvořit seriál, který si může s realitou hrát jednodušeji než běžný hraný seriál. Zatím se ale ani neví, jak dlouhé bude mít seriál epizody.

Postava Vixen (vlastním jménem Mari Jiwe McCabe) je v DC universu mnohem více obskurní než Arrow nebo Flash. Její schopnosti pocházejí z afrického totemu, který propůjčuje schopnosti zvířat tomu, kdo je chce využít pro ochranu slabých. Mari se po návratu z Afriky stane v New Yorku modelkou, zároveň ale bojuje proti zločinu.

Postava Vixen se poprvé objevila v roce 1981, ale vydání bylo plánované už čtyři roky předtím. Postupně se v DC universu stala členem Justice League a později i Suicide Squad. V nově rebootovaném universu The New 52 je krátce součástí Justice League International; během působení v této skupině je ale zraněna explozí a uvržena do komatu.

Seriál bude úzce s Arrowem a Flashem spojen. Diváci se v něm dozvědí odpovědi na otázky typu „Zjistí Oliver, že Felicity políbila Barryho?“ Ve Vixen se bude pracovat s magií, a to v mnohem větší míře než ve Flashovi. Podle Guggenheima je Arrow o něco více kriminální, Flash vědecký a Vixen magický oproti ostatním seriálům.

Zároveň nechává malou naději fanouškům, že by se jednou mohli dočkat i hraného seriálu. „Nikdy neříkáme nikdy. Pokud si diváci postavy oblíbí, rád bych se dostal do pozice, kdy za mnou CW přijde a řekne: ‚Hele, chceme hranou Vixen‘. To by bylo skvělé. Zatím je ale naším cílem vytvořit velmi kvalitní animovaný seriál. Chceme, aby se na nás dívali i lidé, kteří běžně animované seriály nesledují.“

Vixen se bude vysílat na podzim letošního roku na digitální platformě CW Seed. Podle časopisu Forbes by se mohl seriál stát až příliš dospělým pro stanici zaměřenou na mladší publikum, na druhou stranu by se ale také mohl stát tím, co je pro Nickelodeon Legend of Korra.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Engeneer

Engeneer

Budou herci dabovat svoje postavy i v animáku?:-)
před 9 roky
havlik.jakub666

havlik.jakub666

Měli by. Minimálně u Amella bych si byl skoro jistý, protože Green Arrowa daboval už i ve hrách.
před 9 roky
majka147

majka147

To som bola tak mimo že ani neviem žeby boli nejaké hry ? Tak to si chcem zahrať ♥ Ako sa volajú ?
před 9 roky
Další články k tématu