21. 1. 2015

Woody Allen chystá svou televizní premiéru!

Woody Allen chystá svou televizní premiéru!

Světoznámý filmový režisér Woody Allen míří poprvé v životě k seriálu. Pracuje na projektu pro Amazon, který bude psát i režírovat. Jedná se o půlhodinový seriál, který bude mít premiéru v příštím roce na amazonském Prime Instant Video. Projekt zatím pojmenován nebyl. Tato zpráva byla oznámena necelé dva dny poté, co Amazon vyhrál své první dva Zlaté glóby.

„Woody Allen je tvůrce s velkou představivostí, který se podepsal pod jedny z největších filmů historie, a je nám ctí podílet se s ním na jeho prvním televizním seriálu. Od Annie Hallové po Jasmíniny slzy, Woody stál vždy v popředí amerického filmu a my bychom nemohli být více nadšení z toho, že jeho seriál bude mít příští rok premiéru exkluzivně na Prime Instant Video,“ sdělil Roy Price, viceprezident Amazon Studios.

Allen pronesl následující: „Nemám tušení, jak jsem se k tomu dostal. Nemám žádné nápady a nejsem si ani jistý, kde začít. Tipuju, že toho bude Roy Price litovat.“

Amazon svým předplatitelům tradičně umožňuje, aby se na piloty k potenciálním novým seriálům podívali. Poté hlasují, které piloty by si zasloužily celou sérii. Zatím to však vypadá, že Allenův projekt tuto fázi přeskočí a dočká se rovnou plné objednávky.


Jste fanoušci filmů Woodyho Allena? Potěšilo vás, že se dočkáte i jeho seriálu? Dáte mu v příštím roce šanci?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Poirot

Poirot

Jednoznačne tvorivý a nadaný umelec. Som zvedavý, ako bude pôsobiť talent Woodyho Allena v konkrétnom...
před 9 roky
Další články k tématu