25. 1. 2015

Hannibal obsazuje dvě ženské role

Hannibal obsazuje dvě ženské role

Okolo seriálu Hannibal je v posledních dnech opravdu živo. Jen před pár dny jsme vám přinesli informace o tom, že dočkáme Richarda Armitage a dnes přinášíme zprávu o obsazeních dvou nových ženských rolí.

O té první se již v předešlém článku spekulovalo. Jde o Molly, novou ženu v životě Willa (Hugh Dancy). Molly je popisována jako silná žena okolo třicítky, kterou nerozhází Willowa temná minulost, ale naopak se mu ji pokusí pomoci překonat. Chápe, že Will je dobrý člověk a její láska mu umožní se změnit. Pak je však Will požádán o návrat do FBI a Molly ví, jaké riziko to s sebou přináší. Poprvé bude představena v osmé epizodě, která posune děj časově dopředu, aby bylo možné připravit změnu ve Willově životě.

Nyní však konečně k tomu, kdo si Molly zahraje. V roli se představí Nina Arianda. V seriálovém světa nepatří zrovna mezi nejznámější herečky, protože má na kontě pouze epizodní role ze seriálu 30 Rock a The Good Wife (Dobrá manželka). O to známější však bude těm, kteří se zajímají o muzikály. Na poličce má totiž vystavenou cenu Tony.

Druhou nově obsazenou herečkou je Rutina Wesley. Tu si můžete pamatovat hlavně díky roli Tary Thornton ze seriálu True Blood (Pravá krev).

Upíří zuby nyní vymění za úplně jiný druh. Její postava totiž sehraje velkou roli v příběhu Francise Dolarhydea neboli The Tooth Fairy (Zoubková víla). To je hlavní záporák, kterého Thomas Harris vepsal do knihy Červený drak, což je jedna z knih na které je Hannibal založen. Mohutný Dolarhyde je sériový vrah se sbírkou zubů a zálibou ve vyvraždění celé domácnosti, kterou navštíví. Představení tohoto příběhu se dočkáme v závěrečných šesti epizodách.

Rutina Wesley se představí jako Reba McCLane. To je slepá žena, která padne do oka Francisi Dolarhydovi (Richard Armitage) a představuje také jeho nejlepší šanci na zachování lidské stránky. Tento románek vychází z knihy a ve filmu Červený drak si ji zahrála Emily Watson.


Co na nové herečky říkáte? Máte z jejich obsazení radost?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
wexzuz

wexzuz

Už se nemůžu dočkat! :3
před 9 roky
Squerago

Squerago

Uz aby to bylo, Hannibal ma pekne dlouhou pauzu.
před 9 roky
Destinytte

Destinytte

Ať tam dají kohokoli.. Hlavně, ať jsou už nové díly! :D
před 9 roky
Další články k tématu