5. 2. 2015

Netflix chystá sestavu snů pro Wet Hot American Summer!

Netflix chystá sestavu snů pro Wet Hot American Summer!

Znáte film Wet Hot American Summer (Léto k nepřežití) z roku 2001? Ne? Tím se nemusíte trápit, protože pravděpodobně nejste jediní. Tato komedie totiž rozhodně nepatří mezi ty nejvěhlasnější, čemuž odpovídá i její hodnocení na IMDb (6,7). Jenže i tak se jí nějak podařilo vybudovat si v některých kruzích zajímavé postavení, čehož se nyní rozhodl využít Netflix.

Když bylo na začátku ledna oznámeno, že Netflix pracuje na vytvoření stejnojmenné limitované série o osmi epizodách, tak to příliš velký ohlas nevzbuzovalo. Původní komedie však disponuje velmi zajímavým obsazením. Mnoho herců, kteří se ve filmu objevili si postupem času vybudovalo velmi známé jméno a když bylo oznámeno, že většina z nich si svou roli zopakuje, tak zájem o tento projekt výrazně zesílil.

Největší pozornost jistě strhává Bradley Cooper, ještě aby ne, když za poslední tři roky získal tři nominace na Oskara (Terapie láskou, Špinavý trik a Americký sniper). Rozhodně však není jediným zajímavým jménem na seznamu, dále je tady Amy Poehler (Parks and Recreation), Elizabeth Banks (Modern Family, Hunger Games), Christopher Meloni (Law & Order: SVU) nebo Paul Rudd (Přátelé, Ant-Man).

Tím však seznam původních herců nekončí, vrátí se také Michael Ian Black (Ed), Judah Friedlander (30 Rock), Janeane Garofalo (Girlfriend’s Gu­ide to Divorce), Joe Lo Truglio (Brooklyn Nine-nine), Ken Marino (Marry Me), Marguerite Moreau (Parenthood), David Hyde Pierce (Frasier), Zak Orth (Revolution), Molly Shannon (Saturday Night Live) a Michael Showalter (The State).

O scénář se postará dvojice David Wain a Michael Showalter. Wain se ujme i režie. Série by měla přinést první den tábora „slavné letní sezóny, nyní 14 let po premiéře filmu.“

Pokud by vám nestačilo složení, které si své role zopakuje, tak věřte, že tvůrci opravdu nelení a domlouvají mnoho dalších hostů do vedlejších rolí. A rozhodně se nejedná o žádná neznámá jména. Účast již potvrdil například Jon Hamm (Mad Men), Chris Pine (Star Trek), Kristen Wiig (Ženy sobě), Jason Schwartzman (Bored to Death), Josh Charles (The Good Wife), John Slattery (Mad Men), Michaela Watkins (Trophy Wife), Jayma Mays (Glee), Randall Park (The Interview), Paul Scheer (The League), Rob Huebel (Transparent) nebo Richard Schiff (The West Wing).

A na závěr malá upoutávka, kterou Netflix vypustil do oběhu:

Znáte původní film? Jak se vám líbí herecká sestava? Najde si seriál místo ve vašem watchlistu?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu