2. 2. 2015

Supergirl našla svého Jimmyho Olsena

Supergirl našla svého Jimmyho Olsena

Jen před pár dny jsme vás informovali o tom, že Supergirl si zahraje Melissa Benoist a dnes přicházíme se zprávou o obsazení další postavy. Právě byla obsazena postava Jimmyho Olsena a představí se v ní Mehcad Brooks.

Tohoto herce se můžete pamatovat hned z několika seriálových rolí. Fanouškům seriálu Desperate Housewives (Zoufalé manželky) se jistě vybaví jako Matthew Applewhite. Fanoušci True Blood (Pravá krev) si ho pro změnu budou pamatovat z role Eggse a hlavní postavu si zahrál také v seriálu Necessary Roughness.

Nyní se tedy představí jako Jimmy Olsen, jehož postava je popisována jako inteligentní a zcestovalý fotograf z mediální společnosti CatCo, kde Kara (Melissa Benoist) pracuje. V poslední době se Jimmy usadil v National City, důvod však zůstává tajemstvím. Jeho povaha vzbudí Kařin zájem.

Stále ještě není známo obsazení Kařiny sestry Alex, generální ředitelky CatCo, Cat Grant nebo zaměstnance CatCo Wynna Schotta či agenta Hanka Henshawa.

Pilot k Supergirl připravuje dvojice Ali Adler a Greg Berlanti. Oba budou zároveň ve funkci výkonných producentů, kde je doplní ještě Sarah Schechter.


Jak se vám zatím líbí obsazení Supergirl? Koho byste obsadili do zbývajících rolí?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Bored Silly

Bored Silly

Původní nadšení mírně kleslo.. .
před 9 roky
sevcte

sevcte

Černej Jimmy? Vážně? To ještě můžou udělat z Cat číňanku a z Kary lesbičku a je to dokonalej...
před 9 roky
starpep

starpep

Už v Supermanovi byl šéfík Daily Planet černoch, naštěstí to byl Morfeus :D
před 9 roky
Další články k tématu