4. 2. 2015

Girlfriend's Guide to Divorce získává druhou sérii!

Girlfriend's Guide to Divorce získává druhou sérii!

Kabelovka Bravo se svého vlastního skriptového vysílání bez boje nevzdává. Stanice oznámila, že svůj první skriptový seriál Girlfriend's Guide to Divorce prodlužuje pro druhou sérii.

Seriál měl premiéru na začátku prosince. Od počátku nejde o žádný ratingový zázrak, nicméně seriál byl kladně přijat ze strany kritiků. Co je ale hlavní, dokázal stanici zajistit dostatečně silnou pozornost na sociálních médiích. I to mělo za následek, že sledovanost s postupujícími epizodami narůstala, což je pro nový seriál neobvyklé. V poslední lednové epizodě se seriál dostal na svůj vrchol s téměř 1,5 milionem diváků za Live+3 období. Devátá epizoda si oproti té předchozí polepšila o 14 procent v divácích a o 12 procent v demu 18–49.

„Seriál se přesně naladil na notu diváků Brava, čemuž pomohl jeho chytrý humor a emotivně upřímný náhled na rozvod a nový začátek,“ uvedla Lara Spotts, viceprezidentka sekce vývoje pro Bravo Media.

Seriál vytváří a produkuje Marti Noxon. hlavní hrdinkou je Abby McCarthy (Lisa Edelstein), spisovatelka, které naráz vybuchne jak zdánlivě perfektní kariéra, tak i manželství. Hrdinka se nyní musí naučit žít jako svobodná čtyřicátnice v New Yorku.


Dali jste této novince přes zimu šanci? Zaujal vás seriál? Jste rádi, že se vrátí s novými epizodami?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Gabik.029

Gabik.029

Zrušení by mi nevadilo, ale na obnovení nadávat nebudu. :D Taková oddychovka.
před 9 roky
Další články k tématu