9. 2. 2015

Melissa & Joey končí!

Melissa & Joey končí!

Kabelovka ABC Family se rozhodla po čtyřech letech ukončit svůj sitcom Melissa & Joey, první úspěšnou komedii této stanice. Seriál se s fanoušky rozloučí s koncem čtvrté série.

„Melissa & Joey ukončí natáčení své závěrečné série již tento týden,“ uvedl zástupce stanice v oficiálním vyjádření. „Komedie završí svůj příběh na konci čtvrté řady, která se odvysílá v druhé polovině letošního léta.“

Rozhodnutí učinila Karey Burke, nová výkonná viceprezidentka programu a vývoje ABC Family. Ve svém vyjádření zdůraznila úspěchy seriálu:

„Jsme pyšní na průlomové okamžiky, kterých Melissa & Joey dosáhnul. Jde o první sitcom naší stanice, který se dostal na 100 epizod a také naše první komedie, která vyhrála cenu People's Choice. Nyní už děti dospěly a Mel a Joe se vzali, chtějí založit rodinu. Došli jsme k závěru, že to je ten pravý čas, kdy seriál ukončit. Jsme vděční Melisse Joan Hart, Joeymu Lawrencovi a všem ostatním hercům a štábu, kteří tvrdě pracovali na této úspěšné show.“

MaJ je nejsledovanější komedií stanice. V současné době se vysílá první polovina čtvrté série. Midseason finale bude odvysíláno 18. března, seriál si poté dá pauzu a s druhou (závěrečnou) půlkou série se vrátí v létě.


Zaskočila vás tato zpráva? Mrzí vás zrušení sitcomu? Nebo souhlasíte s tím, že je ten správný čas příběh uzavřít?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Essie

Essie

Ted sem to zacala sledovat a samozrejme sem si to oblibila :D a ted to zrusej. Skoda, ten seriál se mi hodne...
před 9 roky
petruska.77

petruska.77

Má to podobnou sledovanost jako Baby Daddy, tak doufám, že to nezruší, když Melissa a Joey končí.
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

V těch dvou problém není, ale taky už ta třetí řada nebyla tak dobrá jako dřív. Třeba ty výmysly kolem...
před 8 roky
Další články k tématu