12. 2. 2015

TNT prodlužuje The Librarians pro druhou řadu!

TNT prodlužuje The Librarians pro druhou řadu!

Na tuto zprávu čekali netrpělivě všichni fanoušci. Nyní konečně máme dobré zprávy. Kabelovka TNT dnes oznámila, že své novince The Librarians (Knihovníci) naděluje druhou sérii! Ta bude opět obsahovat 10 epizod a na obrazovkách se objeví v druhé polovině letošního roku.

The Librarians je seriálová adaptace populární filmové série s Noahem Wylem v hlavní roli. Seriál se vyšplhal na druhou příčku v nejúspěšnějších novinkách na základních kabelovkách (za The Last Ship). Drama sledovalo v průměru 11,4 milionu diváků týdně.

The Librarians se točí okolo tajné organizace, která se nachází pod městskou knihovnou. Jejím úkolem je chránit svět od tajemné magické reality, která nás obklopuje. V hlavní roli seriálu září Rebecca Romijn.

Díky tomuto obnovení je již jednoznačně jasné, že všechny čtyři loňské novinky stanice se vrátí. Mezi ty další patří The Last Ship, Murder in the First a Legends.


Potěšilo vás dnešní obnovování? :-) Oblíbili jste si seriálové knihovníky? Věřili jste ve druhou sérii, nebo je tato zpráva pro vás příjemným překvapením?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Míra2525

Míra2525

Kdyby Flynn Carsen,Charlene a Judson (nezemřel) hrály ve všech epizodách, tak byl by to skvělý seriál, ale...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Ti mi tam chybí taky. Jenkins je dost ubohá napodobenina. On celý ten styl připomíná naprosto ve všech...
před 8 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Flynn tam aspoň občas vystupuje :).
před 8 roky
Další články k tématu