15. 2. 2015

Má tlustá Valentýna hlásí návrat!

Má tlustá Valentýna hlásí návrat!

Pamatujete si ještě na venezuelskou telenovelu Mi gorda bella (Má tlustá Valentýna, Sladká Valentína), která před lety vzala útokem celé Česko i Slovensko? Stanice ABC Family se rozhodla, že právě tento kousek je vhodným námětem k jejímu nadcházejícímu projektu a začala pracovat na vlastní adaptaci. Anglický překlad zní My Sweet Fat Valentina.

Drama vypráví příběh Valentiny, mladé ženy, která se po vraždě své matky rozhodne skrývat. Má totiž podezření, že matku zabil někdo z jejích příbuzných, aby tak získal kontrolu nad jejím majetkem. Po deseti letech se Valentina vrátí domů s novým vzhledem a s novým plánem: pomstít smrt matky a získat zpět svůj podnik.

Projekt je popisován jako něco mezi seriály Revenge (Pomsta) a Ugly Betty (Ošklivka Betty). Za produkcí stojí společnost Aarona Kaplana, která se ujala i produkce letošní novinky Chasing Life. I tento seriál se nechal inspirovat v zahraničí, konkrétně v mexické tvorbě. Valentina však není první telenovela, po které Američani sáhli. Například výše zmíněná adaptace Ošklivky se na stanici ABC dožila krásných čtyř sérií. Letos se pro změnu sázka na telenovelu vyplatila stanici CW, jejíž novinka Jane the Virgin brzy získala objednávku i na druhou sérii. Hlavní představitelka Jane, Gina Rodriguez, za svou roli dokonce vyhrála i ocenění Zlatý glóbus.


Sledovali jste telenovelu Má tlustá Valentýna? Přijde vám námět zajímavý? Myslíte si, že by se v případě objednávky na televizních obrazovkách seriál udržel?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Přesně tak, jsem to měla i já.
před 9 roky
B.Wilde

B.Wilde

Já tuhle novelu milovala a úplně nejvíc bych uvítala její reprízu s CZ dabingem. :) Ale k věci,...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Ono je to tak. Každý tady dneska tvrdí, jak je seriálový maniak při sledování pěti seriálů, když je nabídka...
před 8 roky
Další články k tématu