19. 2. 2015

John Oliver z HBO nezmizí nejméně další dva roky!

John Oliver z HBO nezmizí nejméně další dva roky!

Oblíbili jste si relativně novou talkshow Last Week Tonight with John Oliver, která se poprvé představila v dubnu loňského roku? Pak tedy budete rádi, když vám povíme, že HBO tuto úspěšnou satirickou talkshow obnovila pro další dvě série!

John Oliver udělal svou první velkou díru do světa pozdních talkshow svým vystupováním v The Daily Show, kde v roce 2013 zaskakoval za Jona Stewarta v době jeho nepřítomnosti, a zjevně mu došlo, že má v televizní zábavě co nabídnout, a tak 27. dubna 2014 začal svou vlastní show. Tam se, narozdíl od mnoha tolik známých konkurenčních talkshows, tolik nesoustředí na hosty, ale právě na koncept, jakým jeho show žije. Podobně jako The Daily Show od Comedy Central se věnuje aktuálním událostem ve světě a následně se snažit jak informovat, tak i pobavit svým typickým satirickým humorem.

Momentálně se na HBO vysílá druhá řada a díky obnovení pro dvě další to znamená, že se Johna Olivera nezbavíme nejméně ještě do roku 2017. U nás můžeme Johna Olivera vidět na HBO Comedy nebo třeba na VideaČesky.cz, kde můžete sledovat jednotlivé části talkshow i s českými titulky.


Potěšilo vás dvojnásobné obnovení talkshow Johna Olivera?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Dadulinka

Dadulinka

To je supr, Oliver je jedním z mála, který nejen pobaví, ale i předa informace... :)
před 9 roky
Emigna

Emigna

Skvělá zpráva, vážný témata dokáže podávat s neuvěřitelným humorem. #JeffWeCan
před 9 roky
Tulrika

Tulrika

John je brilantní. Jsem ráda, ža nám vydrží
před 9 roky
Další články k tématu