21. 2. 2015

Outcast: Nový seriál od tvůrce Živých mrtvých

Outcast: Nový seriál od tvůrce Živých mrtvých

Cinemax se rozhodl obnovit pilot k seriálu Outcast pro první desetidílnou sérii a představit ho tak svým divákům. Na vývoji se podílí Robert Kirkman (The Walking Dead) ve spolupráci s Chrisem Blackem a stejně jako Živí mrtví, tak i Outcast vychází z komiksů právě od Kirkmana.

Objednávku pilotního dílu obdržel tento nový seriál v červenci loňského roku a nyní už je jasné, že se přidá ke stále se rozšiřující nabídce Cinemaxu, kterou aktuálně tvoří The Knick, nedávno obnovené Banshee a taktéž z pilotu obnovené Quarry.

A o čem vlastně tento nový seriál bude? Jak jsme již zmínili, Outcast bude inspirován stejnojmennými grafickými romány, kde je hlavním hrdinou Kyle Barnes, který odjakživa trpí díky démonickým silám, jenž v něm přebývají. Nebohý Kyle proto vyhledá pomoc jednoho kazatele, reverenda Andersona, ale to, co společně objeví, by mohlo změnit osud lidstva.

Dokonce i programový ředitel HBO Michael Lombardo je z nového seriálu nadšený, a nejen z něj, ale i z muže, který za ním stojí:

„Jsme nadšení, že můžeme pracovat s Robertem Kirkmanem, talentovaným vizionářem, která oplývá jedinečnou schopností proniknout do ducha dnešní dobu, díky čemuž je dokonalou volbou pro nově se rozšiřující nabídku Cinemaxu.“

Tvůrci ovšem nejsou to jediné, co se o seriálu ví. Hlavní dvojka, kolem které se má Outcast točit, už zná i herce, které vdechnout život do jejich komiksových předloh. Démony posedlého Kyla bude hrát seriály dosud příliš nepolíbený Patrick Fugit a role jeho kamaráda reverenda se zmocní Philip Glenister, který už má za sebou nespočet seriálových zkušeností.


Zaujal vás nový komiksový seriál Outcast? Dáte mu šanci? Nebo už podle vás máme seriálů založených na komiksech až příliš?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
tynej

tynej

A já tajně doufal, že bude pokračování seriálu Outcast se skvělým námětem od BBC :((
před 9 roky
sandokan555

sandokan555

ta hlavna dvojica nie je nejako moc sympaticka ..ale ved uvidime potom sa da zhodnotit ako to dopadlo.
před 9 roky
Destinytte

Destinytte

Ok, uvidíme...
před 9 roky
Další články k tématu