13. 3. 2015

Piloty v sezóně 2015/2016 (NBC)

Stanice NBC letos zažívá nemilou sezónu. Podívejme se, z čeho bude vybírat do té příští a zda se vůbec máme na co těšit.

Piloty v sezóně 2015/2016 (NBC)

Stanice NBC letos zažila velice nepříjemnou sezónu, ve které nejen, že musela rušit už před jejím začátkem, ale pravděpodobně zruší i drtivou většinu svých letošních novinek. To na druhou stranu nabízí poměrně štědré podmínky pro nové piloty. Stanice má navíc letos z čeho vybírat, do pilotové fáze prošlo celkem 22 projektů – 13 komedií a 9 dramat.

Z těchto 22 pilotů už stanice zvládla do další sezóny objednat 3 seriály – Telenovelu, Shades of Blue a nově i Go Jerrod Go. Seriálům jistě pomohly známé tváře v hlavních rolích – Eva Longoria a Jennifer Lopez.

NBC se letos také inspirovala u zahraničních seriálů, do pilotu převedla jeden turecký, jeden britský a jeden australský. Také adaptovala jednu knihu a dva životní příběhy.

Komedie

Cuckoo

dcera se vrací z poznávání cizích krajin

Ze svého zámořského pobytu se vrací dcera. Překvapení pro rodiče ale je, že se vrací vdaná za pohledného, ale zároveň nesnesitelného a výstředního chlapa, který si říká Cuckoo (Kukačka nebo taky Pomatenec). Nejvíc se to příčí otci, kterého Cuckoova přítomnost nadmíru vytáčí. Založeno na britském seriálu.

Go Jerrod Go

i komik může mít rodinu, ne?

Inspirováno životem a vztahy stand-up komika Jerroda Carmichaela s jeho přítelkyní a rodinou.

Bylo přímo objednáno 6 epizod.

How We Live

protože ten, kdo má antropologa za souseda, asi nemůže být normální

Antropolog, který zároveň i bloguje, se přestěhuje se svou ženou na předměstí. Rychle objeví, že jeho noví sousedé a přátelé jsou jako nový živočišný druh – a on má jedinečnou příležitost zkoumat jejich zvyky a páření v jejich přirozeném prostředí.

Not Safe for Work

holt když se kamarádí kluk s holkou…

Politicky nekorektní komedie se zaměřuje na dva nejlepší přátele Dalea a Georgie, jejichž vztah se úplně obrátí vzhůru nohama, když Dale začne randit s „perfektní“ ženou.

People Are Talking

To my jsme spolu vždycky mluvili.

Sex, mlácení a všechno, o čem vám rodiče radši doporučili nemluvit.

Problem Child

Sám doma vs. Dennis, postrach ulice vs. Domácí vězení

Rodinný seriál, který vypráví o tom, jak si mezi sebou hrají rodiče a geniální, ale zlomyslné děti na kočku a na myš. Inspirováno filmem Jasona Rittera z roku 1990.

Sharing

Seriál o práci. Sledujte, když nepracujete.

Komedie o různých lidech pracujících vedle sebe ve sdíleném pracovním prostředí.

Strange Calls

Grimm 2.0

Přátelský, ale věčně smolařský mladý policista je přeložen na venkov, kde s pomocí zvláštního staršího nočního hlídače začne zjišťovat, že městečko má bizarní nadpřirozenou stránku. Založeno na australském seriálu.

Projekt převzat z loňské sezóny. Vyvíjela ho ABC jak pro letošní sezónu, tak pro sezónu 2012/13.

Superstore

Makat v obchoďáku musí bejt vážně terno.

Skupina zaměstnanců ve velkém nákupním centru se rychle učí, že v jejich práci toho je víc než jen ta práce – láska, přátelství i každodenní překvapení.

Take It From Us

Není nad pořádnou výchovu.

Komedie se zaměřuje na pár, který udílí svému synovi lekce, aby se mohl vyhnout stejným problémům, kterými si pár prošel v devadesátých letech.

Telenovela

Protože název mluví za vše.

Pohled do zákulisí výroby telenovely. Ana Maria je hvězda nejoblíbenější latinskoamerické telenovely, která se snaží zůstat na výsluní. Jenže drama za kamerou je mnohdy napínavější než to před kamerou.

Bylo přímo objednáno 13 epizod, které se budou vysílat na podzim.

Untitled Monica Potter project

Tahle žena je horké zboží.

Žena se snaží vybalancovat svůj rodinný život stejně jako její tři exmanželé, což začne být problematické, jakmile začne znovu randit.

Untitled Suzanne Martin

Jakmile jednou děti odejdou, už si je nepouštějte zpět.

V této multigenerační rodinné komedii se na současné členy začnou obracet léta staré události, když se zpět přistěhují dvě dospělé dcery.

Drama

Blindspot

A to tam jen tak přiletěla?

Krásná žena, která si nepamatuje nic ze své minulosti, je nalezena nahá na Times Square. Celé tělo má pokryté složitým tetováním. Její objevení vede k obrovské a komplexní záhadě, která přiláká pozornost FBI. Ta začne zkoumat mapu vytetovanou na jejím těle a odhalí tak větší zločinecké spiknutí, zatímco postupně také odhaluje tajemství o ženině původu.

The Curse of the Fuentes Women

Jestli se to dostane do televize, tak to bude vážně prokletí.

Když se magický a tajemný mladý muž vynoří z oceánu, vdechne novou vášeň do životů Fuentesových – krásné, ale osamělé Loly, její nemocné matky Esperanzy a její problémové dcery Soledad.

Endgame

V Las Vegas jde o život.

V Las Vegas vždy šlo o vysoké sázky. Bývalý ostřelovač, který se stal odborníkem na bezpečnost, je vtažen do mysteriózního spiknutí, které ho nutí splnit mnoho obtížných úkolů, aby mohl zachránit nevinné životy.

Game of Silence

Poučení pro děti: Nekamaraďte se s násilníky.

Vycházející právnická hvězda je na počátku životního úspěchu. Jenže stejně jako může hodně získat, může mladý obhájce i ztratit – všechno, co si za svůj život vybudoval, když ho jeho dávno ztracený kamarád z dětství vydírá, že světu ukáže jejich společnou násilnickou minulost. Založeno na tureckém seriálu Suskunlar.

Heart Matters

srdeční záležitosti

Lékařská soap opera, která sleduje osudy přímočarého Alexe Pantierre, jednoho z mála chirurgů, kteří jsou schopni transplantovat ženské srdce. Alex přináší do zotavování pacientů po operaci nové metody, stejně jako se snaží vyvážit svůj profesionální a milostný život. Inspirováno životem Dr. Kathy Magliato a založeno na její knize.

Love Is a Four Letter Word

So does crap.

Rasa, sexualita a genderové role se protínají, když se tři různé páry rozhodnou otestovat moderní verzi sňatku.

Shades of Blue

Korupce je problém. Že jo.

Harlee McCord je svobodná matka a policistka, která pracuje v utajení pro antikorupční tým FBI. V tomto týmu, kde jsou si všichni blízcí a kde jsou všichni známí svými přesvědčovacími metodami, je Harlee obviněna svými kolegy – těmi samými, kteří jí pomáhali vychovávat její dceru. Harlee stojí před morálním dilematem, zda pracovat proti svým policejním kolegům, aby se mohla zachránit.

Bylo přímo objednáno 13 epizod.

Unveiled

Neviděl jsem něco podobného na ABC?

Hodinové drama sleduje skupinu padlých andělů strážných, kteří zasahují do životů těch, co čelí problémům. To vše dělají, aby znovu obnovili jejich víru a často i zachránili jejich životy.

Warrior

kung-fu je vždycky řešení.

V současné mulitkulturní a občas i magické společnosti pracuje zraněná hrdinka v utajení. Duchovního průvodce jí dělá tajemný mistr bojových umění, který ji připravuje na to, aby skoncovala s mezinárodním drogovým bossem.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
LadyJ

LadyJ

Zajímavě zní How We Live, z dramat mě tentokrát nezaujalo vůbec nic.
před 9 roky
jukab

jukab

Tak tahle "nabídka" mě zaujala s přehledem nejvíc. Z několik komedií by se mohlo něco...
před 9 roky
Salem

Salem

Heroes Reborn budou kdy?
před 9 roky
Další články k tématu