17. 3. 2015

Nová Milenka na obzoru

Nová Milenka na obzoru

Fanoušci letního dramatu Mistresses byli loni nepříznivě překvapeni. Spolu s obnovením pro třetí sérii totiž přišla zpráva, že seriál opouští představitelka hlavní role, herečka Alyssa Milano. Nyní už je jasné, kdo ji nahradí.

Seriál obsadil do hlavní role Jennifer Esposito, která se v poslední době zviditelnila svou rolí v kriminálce Blue Bloods, především ale náhlým a ne zrovna klidným odchodem.

Její postava se jmenuje Calista Raines. Jde o kreativní ředitelku luxusní módní značky, která je navyklá na společenský život smetánky. Pod povrchem se ale skrývá osamělá osoba, žena, jejíž výstřednost kontrastuje s temnější povahou. Calista se pro Joss stane kamarádkou, mentorkou a nevlastní sestrou. Joss se touto novou známostí bude ponořovat stále hlouběji do světa tajemství a zrady.

Poté, co Alyssa Milano oznámila svůj odchod, jelikož se nechtěla vzdálit od rodiny (natáčení se nově přesouvá do Kanady), se začaly objevovat dohady, zda seriál představí novou postavu, nebo přeobsadí roli Savi. Nakonec tvůrci zvolili první možnost.

Mistresses se vrátí na ABC se třetí sérií v létě, přesné datum dosud nebylo stanoveno.


Jak se vám líbí nový casting? Dokáže Esposito nahradit Alyssu? Jste rádi, že bude představena nová postava, nebo byste raději viděli přeobsazenou Savi?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu