12. 3. 2015

Parta z Firefly chystá nový seriál!

Parta z Firefly chystá nový seriál!

Patříte mezi ten nekonečný zástup Whedonovců, kteří stanici Fox ani po třinácti letech neodpustili zrušení kultovního sci-fi Firefly? Pak nastražte uši, zaostřete zrak a pozorně čtěte, máme pro vás totiž ultra skvělé zprávy!

Alana Tudyka alias Washe Washburnea z FF jistě všichni znáte, a myslím, že ani Nathana Filliona není třeba dlouze představovat. Oba přátelé se rozhodli vytvořit a produkovat nový sci-fi seriál Con Man.

O čem je Con Man?

Wray Nerely (Tudyk) byl jednou z hlavních hvězd sci-fi Spectrum, seriálu, který byl předčasně zrušen, ale i přesto se stal kultovní klasikou. Jeho dobrý kamarád Jack Moore (Fillion) začínal také v tomto seriálu, po jeho zrušení se z něj stala obří filmová hvězda. Jack si nyní užívá život populární celebrity, ale Wray tráví svůj čas cestováním po různých festivalech a fanouškovských konvencích, komiksových obchodech a dalších kulturních akcích. Na těchto cestách se mu čas od časů přihodí divné a šílené zážitky, které seriál fanouškům postupně ukáže.

Jde o odlehčený náhled na osobnosti ve sci-fi komunitě, ke které se pyšně hlásí také Tudyk s Fillionem. Con Man je způsob, jak fanouškům zprostředkovat vlastní zážitky obou herců, a to skrze chlapíka, který se učí mít rád své fanoušky. „Chtěl jsem vytvořit seriál, který zahrne všechny moje oblíbené umělce a přátele. Nejen to, chtěl jsem oslavovat svět, kde hrdinové, zločinci, lovci zombie a vesmírní piráti na sebe neustále naráží. Ale především jsem chtěl zase znovu pracovat se svým kamarádem Nathanem Fillionem,“ prozradil Tudyk.

Miliony producentů

A nyní přichází na řadu to hlavní – finance. Oba herci do seriálu vkládají vlastní peníze, ale samozřejmě to zdaleka nestačí pokrýt celý rozpočet. Prozatím jsou v plánu tři desetiminutové epizody, půjde tedy o podobný zážitek, jakým byl před pár lety Whedonův Dr. Horrible Sing Along Blog. Oba pánové se tedy rozhodli natočit k projektu superúžasňácké a oblíbenými hvězdami nabité propagační video a dát fanouškům návrh.

Con Man se nestane další obětí stanice, o které je stále ještě škoda mluvit! Ani náhodou, producenty budou tisíce, možná i miliony fanoušků, kteří na projekt přispějí finance! Cílová částka k natočení tří epizod byla stanovena na 425 tisíc dolarů, vybírat se začalo 10. března. Včera v osm večer našeho času bylo vybráno téměř 500 tisíc! Možnost finanční podpory Con Mana potrvá ještě následujících 30 dní, do 10. dubna. Pokud se vybere nad 575 tisíc dolarů, což s tímto tempem bude hotovo pravděpodobně dříve, než tento článek vůbec na SerialZone vyjde, vznikne jedna epizoda navíc!

Počkat! Video ke kampani, o to vás rozhodně nemůžeme ochudit! Zároveň v něm zjistíte, kteří další herci se v Con Manovi objeví, což jsme vám cíleně zatajili :-)


Tak povídejte! Jak se vám líbí video? Kdo si Con Mana hned přidává do watchlistu? :-)

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
inekafe

inekafe

A to ešte zostáva 28 dní. :) Vidím to na hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodne dlhé video....
před 9 roky
aaaja

aaaja

Tak poslední gólový video je dokonalý :D
před 9 roky
griff

griff

Tak se toho už chytli i další :) Kings of Con aneb dobrá zpráva pro fanoušky Supernatural :)
před 9 roky
Další články k tématu