18. 3. 2015

Harry Bosch bude vyšetřovat další případ

Harry Bosch bude vyšetřovat další případ

Oblíbili jste si losangelského detektiva Harryho Bosche? Pokud ano, tak pro vás máme potěšující zprávu! Amazon dnes obnovil tento seriál na druhou sérii, a tak se Bosch vrátí s dalším případem!

Amazon pilotní díl vypustil během loňského února. Po dobré divácké odezvě se pak v březnu 2014 rozhodnul objednat desetidílnou první sérii, kterou jsme mohli vidět před měsícem. V titulní roli tohoto seriálu natočeného podle románů Michaela Connellyho se představil Titus Welliver.

Podle Amazonu zaznamenala první série velký divácký zájem, takže obnovení není zase tak velkým překvapením. „Jsme rádi, že si zákazníci Amazonu Bosche oblíbili,“ uvedl v prohlášení Roy Price, viceprezident Amazon Studios. „Fanoušci se již brzy mohou těšit na další příběh s tímto mimořádně nadaným obsazením,“ dodal Price.

Bosch bude ve druhé sérii vyšetřovat vraždu hollywoodského producenta, který pro mafii pral špinavé peníze. Dále bude hledat sériového vraha Chiltona Hardyho, čímž se jeho dcera a bývalá manželka ocitnou v nebezpečí.


Jste rádi, že se Bosch vrátí? Nebo jste byli z první série zklamáni?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
inekafe

inekafe

Well, I'm happy for ya, if it helps. ;D
před 9 roky
Lill

Lill

Not really, but thanks anyway :D
před 9 roky
Furiant

Furiant

Neboj, Leni, já mám taky radost, Bosch mě totiž naprosto dostal... skvělá atmosféra a taky mám chuť si...
před 9 roky
Další články k tématu