19. 3. 2015

Spin-off Flashe a Arrow získává další posilu

Spin-off Flashe a Arrow získává další posilu

O tom, že se na stanici CW chystá spin-off k oblíbené dvojici seriálů Arrow a The Flash se mluví již nějakou dobu. Původně to měl být projekt, ve kterém bude hrát hlavní roli Atom. Zhruba o měsíc později jsme se dozvěděli, že se projektu začínají upisovat herci, kteří se objevili alespoň v jednom ze seriálů.

Momentálně tak je na palubě Brandon Routh (Ray Palmer/Atom), Caity Lotz (Sara Lance/Canary), Wentworth Miller (Leonard Snart/Captain Cold) a Victor Garber (Dr. Martin Stein/Firestorm). Nyní bylo potvrzeno, že se vrátí také Dominic Purcell, který se ve Flashovi představil jako Mick Rory/Heat Wave.

Ten se tak opět shledá se svým „bratrem“ ze seriálu Prison Break (Útěk z vězení). V případě, že by se projekt dočkal objednávky na seriál, tak by to pro Purcella i pro Millera byla první hlavní seriálová role od ukončení Prison Breaku v roce 2009.

Tvůrci Arrow a Flashe v letošní sezóně dokázali, že si umí poradit s crossoverovými epizodami a tak je dost možné, že by se zde objevili i další již známé postavy. Momentálně je projekt popisován jako „superhrdinská týmovka“ a představit by se měly i tři postavy z DC univerza, které zatím diváci neměli možnost vidět. Těmi postavami mají být The Traveler, Female Warrior a Mystery Hero. V minulém článku jsme vám představili bližší popisy postav.


Jak se na tento spin-off dívate vy? Líbí se vám prozatímní obsazení? Nebo jste zvědavější na „nové“ postavy?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
MichelleCZSP

MichelleCZSP

@pajky spin off se bude jmenovat DC's Legends of Tomorrow
před 8 roky
La.Volpe

La.Volpe

Myslíš tenhle? ;)
před 8 roky
MichelleCZSP

MichelleCZSP

jasně :D , moje chyba
před 8 roky
Další články k tématu