17. 4. 2015

Kevin From Work: Zbrusu nová komedie od ABC Family

Kevin From Work: Zbrusu nová komedie od ABC Family

Během ledna jste se mohli dočíst o objednávce dvou pilotů, kterou učinila stanice ABC Family. Jedna z těchto komedií může slavit. Seriál Kevin From Work dostal zelenou a první série se na televizních obrazovkách objeví už letos v létě. Produkce začne v červnu.

Jedná se o singlekamerovou komedii o mladém Kevinovi, který v dopise vyzná svou neopětovanou lásku své kolegyni Audrey. Přijal totiž pracovní nabídku v zahraničí a myslí si, že už ji nikdy neuvidí. Z nové práce však nakonec sejde a Kevin je nucen se vrátit do svého původního zaměstnání. Tam bude muset opět spolupracovat s Audrey, jenže tentokrát už jeho city nejsou tajemstvím.

Do role Kevina byl obsazen herec Noah Reid (Backpackers) a jako Audrey se bude objevovat herečka Paige Spara. Dále se představí Matt Murray (Rookie Blue) jako Brian, Jordan Hinson (Eureka) jako Roxie, Punam Patel jako Patti a hostující roli získala herečka Amy Sedaris (Strangers With Candy), která ztvární postavu Julie. Jako tvůrce seriálu figuruje Barbie Adler, která se podepsala pod seriály jako jsou například How I Met Your Mother, My Name Is Earl nebo Arrested Development. Režie pilotu se ujal McG, který bude režírovat i několik pozdějších epizod. Oba plní zároveň i funkci výkonných producentů.

„Singlekamera reprezentuje vývoj našeho komediálního programu. Kevin From Work vypráví roztomile trapný milostný příběh – tentokrát z pohledu muže,“ sdělila Karey Burke, výkonná viceprezidentka ABC Family.


Jak se vám nová komedie zamlouvá? Přidáte si seriál do svých watchlistů?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu