8. 4. 2015

Last Man on Earth tu s námi bude i za rok

Last Man on Earth tu s námi bude i za rok

Stanice Fox dnes večer nadělila druhou sérii své letošní nové midseason komedii The Last Man on Earth. Seriál v hlavní roli s Willem Fortem byl od začátku silným hráčem. V součtu s DVR jeho čísla nabývala tak, že mu zajistila předčasné prodloužení.

Seriál začal hodinovou premiérou, která sklidila rating 2.4. Při připočtení Live+3 rating narostl na 3.3, online se na epizody podívalo 1,3 milionu lidí. Ačkoliv v následujících týdnech došlo k poklesu ve sledovanosti (nejnovější čísla jsou na ratingu 2.4 v Live+3), stále jde o solidní výsledky. Last Man je navíc úspěšný u mladého publika a také u mužů. Jde o nejlepší novou komedii u lidí v letech 18–34 a u mužů 18–49. Stanice si tedy na výsledky nemůže stěžovat.

„Hned jsme věděli, že jsme u Last Man on Earth natrefili na něco mimořádného,“ uvedl David Madden, ředitel Fox Entertainment. „Jde o jeden z mála seriálů, který pokračuje v dodávce hloubky a dimenze ke své původní zápletce, týden co týden.“

Last Man je zářivou výjimkou mezi seriály, které přeskočily pilotovou fázi a byly objednány přímo. V aktuální sezóně jsme u většiny stejně objednaných seriálů viděli spíše propad (Hieroglyph, Mulaney, Gracepoint, Weird Loners…). Hieroglyph se ani nedostal do vysílání, Gracepoint a Mulaney skončily po první sérii a Weird Loners se svými výsledky také jistě druhou řadu nedostane.

S Last Manem Fox obnovila dosud tři nováčky (dalšími jsou Empire, Gotham). Kromě toho pokračují také komedie New Girl a Brooklyn Nine-Nine a drama Sleepy Hollow.

Sledujete Last Man on Earth? Těší vás obnovení? O čem by asi měla být druhá série?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
dagsoftware

dagsoftware

mám 5. bod
před 9 roky
Tulrika

Tulrika

Tak to mám bodík a taky se na to musím konečně mrknout
před 9 roky
wee_n

wee_n

Bod sice mám, ale zrovna tu tohoto seriálu mám takové smíšené pocity a spíš bych byla pro zrušení. :D
před 9 roky
Další články k tématu