25. 4. 2015

Revolution se vrátí! Jako komiks.

Revolution se vrátí! Jako komiks.

Od doby, kdy NBC zrušila seriál Revolution po druhé sérii, věrná skupina fanoušků neustále hledala seriálu nový domov, kam by se mohl vrátit se svou třetí sérií. Doteď se jim ho najít nepodařilo, ale i tak by se mohli dočkat pořádného zakončení tohoto postapokalyptického dramatu. Připravuje se totiž čtyřdílný komiks, na kterém spolupracují scenaristé seriálu a nakladatelství DC Comics.

Revolution komiks se své premiéry dočká 4. května na stránkách ComicBook.com. Další části budou vydávány vždy v rozestupu dvou týdnů. Navíc, vždy týden po premiéře, bude komiks také zveřejněn na facebookových stránkách seriálu. Kresby se ujal Angel Hernandez a každá ze čtyř částí bude mít navíc i svou speciální obálku.

Výkonný producent a tvůrce seriálu Eric Kripke zároveň vydal prohlášení, ve kterém fanouškům vysvětluje, že vzhledem k finanční stránce není možné natočit další nové epizody, ale že díky kampani #RelocateRevo­lution se je podaří alespoň částečně uspokojit a v komiksu jim odpovědět na některé nezodpovězené otázky.


Pamatujete si ještě vůbec jak Revolution (ne)skončil? A uspokojí vaši touhou po odpovědích alespoň komiks?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Marwin

Marwin

Je škoda, že tento seriál nedostal do rúk niekto schopnejší (vrátane výberu hercov), pretože už len samotný...
před 8 roky
Další články k tématu