22. 4. 2015

Agents of S.H.I.E.L.D.: Bobbi a Hunter v čele spin-offu!

Agents of S.H.I.E.L.D.: Bobbi a Hunter v čele spin-offu!

Před několika dny jste se u nás mohli dočíst o plánovaném spin-offu, na kterém pracují výkonní producenti seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. ve spolupráci se stanicí ABC. V té době bohužel nebyly známy podrobnější informace, což už dnes není pravda.

Spin-off sází na úspěšnou klasiku a bude prezentován v duchu filmu Mr. and Mrs. Smith. V hlavní roli budou totiž vystupovat bývalí manželé (a agenti of S.H.I.E.L.D.u) Barbara “Bobbi” Morse (Mockingbird) a Lance Hunter. V případě objednávky seriálu se tak bude jednat o potěšující zprávy o fanoušky herců Adrianne Palicki a Nicka Blooda, kteří tyto postavy ztvárňují. Oba se k týmu připojili až v téhle sérii, nepatří tedy k původnímu obsazení.

V rámci Agents of S.H.I.E.L.D. nebude odvysíláný žádný pilot, který by spin-off blíže uvedl a představil, ale tvůrci si pro něj v posledních epizodách série připraví půdu, aby mohli později případně navázat. Pokud by spin-off dostal zelenou, práce se ujme duo Jeffrey Bell a Paul Zbyszewski. Na televizní obrazovky by se mohl dostal již na podzim nebo poté až v midseason.


Jste fanoušci Bobbi a Lance? Potěšilo vás, že spin-off se bude vědovat těmto dvěma postavám?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
LucieKM

LucieKM

wait, what? Carter nebyl dělaný na jednu sezónu, viz cliffhanger, kterým skončil.. "Slib mi, že...
před 9 roky
Ivy

Ivy

Tak každého láká něco jiného. :)
před 9 roky
ESESEL

ESESEL

Což o to, ty dva mám rád, ale tak nějak jsem doufal, že zůstanou v původním seriálu.
před 8 roky
Další články k tématu