28. 4. 2015

Hádanka: Kdo ve Scandalu obsadí pozici nového Gladiátora?

Hádanka: Kdo ve Scandalu obsadí pozici nového Gladiátora?

Za poslední čtyři série dramatu Scandal Olivia (Kerry Washington) přišla o několik svých věrných bojovníků, Gladiátorů. Po první sérii z OPA odešel Stephen (Henry Ian Cusick), který se na skok vrátil až v aktuální sérii, aby pomohl Liv. Poté byl na konci třetí série zabit Harrison (Columbus Short) a Abby (Darby Stanchfield) získala práci v Bílém domě. Olivii tak zůstali poslední dva pomocníci, Huck (Guillermo Díaz) a Quinn (Katie Lowes).

Podle nejnovějších informací se však tahle situace brzy změní. Jedno z volných míst již brzy obsadí někdo nový. Tedy lépe řečeno staronový. Postava, která se stane novým Gladiátorem, se už v seriálu totiž objevila. Olivia Pope se s ní v minulosti setkala a nyní ji přivítá mezi své přátele. Postava však není nikdo z hlavního osazenstva, jednalo se pouze o hostující roli.

Scandal se neplánovaně na televizní obrazovky vrátí o týden později, jelikož se stanice ABC rozhodla, že tento týden odvysílá najednou dvě epizody seriálu Grey's Anatomy. V programu tedy nebude místo pro Scandal a epizoda bude odvysílána až 7. května. Tímto bude o týden posunuto i finále seriálu.


Kdo to podle vás může být? Napadají vás nějací vhodní kandidáti? Určitě se s námi o své nápady podělte v komentářích.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu