16. 6. 2015

Novinka pod lupou: Proof

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Proof
Žánr: drama / lékařský / mysteriózní
Stanice: TNT
Premiéra: 16. 6. 2015
Vysílání: úterý večer od 22:00
Předskokan: Rizzoli & Isles
Konkurence: –

Kdo?

Tvůrce: Rob Bragin
Herci: Jennifer Beals, Matthew Modine, David Sutcliffe, Annie Thurman, Callum Blue, Edi Gathegi, Joe Morton

O čem to je?

Jedná se o americké drama s kapkou nadpřirozena, které se do jisté míry odehrává v lékařském prostředí. V hlavní roli stojí doktorka Carolyn Tyler, vynikající chiruržka, která se snaží vyrovnat se smrtí svého syna. Během tohoto procesu se jí však začne vzdalovat její dcera Sophie. Carolyn se v rámci své profese rozhodne začít výzkum, který by jí zodpověděl otázku: „Co se děje po smrti?“ Ponoří se do případů reinkarnace a zkušeností, kdy pacient na chvíli opustil své tělo, aby získala odpovědi na své otázky týkající se smrti.

Na projektu se začalo pracovat v roce 2013 a na začátku prosince byla objednána pilotní epizoda. O půl roku později získal seriál zelenou a stanice oznámila, že první série, skládající se z 10 epizod, bude odvysílána v následujícím roce, tj. 2015. Zajímavostí je, že funkci výkonné producentky tohoto dramatu plní herečka Kyra Sedgwick, která se tak ke stanici TNT vrací poprvé od ukončení seriálu The Closer, ve kterém ztvárnila hlavní roli a který na stanici běžel.

Podobné seriály

Ghost Whisperer (Posel ztracených duší)
True Calling (Volání mrtvých)
Saving Hope

Trailer


Plánujete dát šanci Proof? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Pipa22

Pipa22

to je strasne "pravidlo", nektere povolani maji fakt potize, jak ma znit "zensky...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

A víš, že jsem kdysi četla rozhovor s jednou, podle článku uznávanou, českou chiruržkou právě na...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno a achich, to byla blbost 😅 Tady jsem před lety neviděla ani pilot, tak že jsem do toho šla úplně...
před 3 roky
Další články k tématu