4. 5. 2015

Na koho se těšit ve třetí řadě Masters of Sex?

Na koho se těšit ve třetí řadě Masters of Sex?

Letní sezóna se nezadržitelně blíží a s ní nás čeká také třetí sérii seriálu Masters of Sex od stanice Showtime. Pojďme se tedy podívat, jak to vypadá s obsazením. Tvůrci totiž hlásí nové, ale i staronové tváře.

Nejprve se zaměříme na ty herečky, které se nám v seriálu již měli možnost představit. První z nich je Allison Janney. Ta si v první sérii zahrála Margaret Scully, manželku Bartona (Beau Bridges) a za tuto roli byla dokonce nominována na Emmy pro hostující herečku v dramatu. Nyní si tedy zopakuje roli utlačované, ale stále více sebevědomé Margaret a objeví se minimálně ve třech epizodách.

Janney je v současné době jednou z hlavní postav v sitcomu Mom, což je také hlavním důvodem proč nebude v celé sérii. Sama k tomu dodává: „Masters of Sex má jeden z nejkrásnějších scénářů, co jsem kdy mohla hrát. Margaret má tak bohatý život.“ Podotkla, že i když bude mít Mom třetí sérii, tak se bude ráda podílet, i když to bude časově náročné.

Druhou herečkou, která se do seriálu vrátí je Helen Yorke. Ta se v první sérii představila jako Jane Martin, nenápadnou sekretářku, která se účastnila výzkumu William Masterse (Michael Sheen) a Virginie Johnson (Lizzy Caplan). Yorke musela druhou sérii vynechat kvůli jiným povinnostem, ale tvůrci ji chtěli zpět a to se nyní stává realitou.

Tak a nyní k novým postavám. Na scéně se objeví nová gynekoložka a tvář jí propůjčí Maggie Grace. Tu si můžete pamatovat díky roli Shannon v seriálu Lost (Ztraceni) nebo také jako Faith ze seriálu Californication. Kromě toho má i zajímavou filmovou kariéru, objevila se například v Twilight sáze a zahrála si také dceru Liama Neesona v sérii Taken (96 hodin).

Nyní si zahraje novou lékařku, která se připojí ke klinice hlavní postav. Její postava se jmenuje Dr. Christine Wesh a je to velmi respektovaná sebevědomá gynekoložka, která klinice pomůže s případem, jež má mezinárodní důsledky.

Druhou novou tváří bude Isabelle Fuhrman. Ta sice na kontě zatím nemá žádné výrazné seriálové role, ale fanoušci hororu jistě nezapomenou na její výkon ve filmu Orphan, kde si zahrála hlavní roli.

Nyní se představí jako Tessa, dcera Virginie Johnson. Fuhrman přebírá roli Tessy po Kayle Madison, který hrála Tessu v prvních dvou sériích. Nastal však čas pro dospělejší verzi.

Třetí série je zasazena do roku 1966 a duo William Masters a Virginia Johnson si může užívat záři reflektorů, protože jejich sexuální studie je konečně zvěřejněna. Je to začátek sexuální revoluce a jejich práce bude mít dopad zejména na manželství Williama a Libby (Caitlin Fitzgerald).

Nová série Masters of Sex odstartuje 12. července v 10 hodin večer na stanici Showtime.


Co říkáte na návrat Allison Janney a Helene Yorke? A máte radost z nové role pro Maggie Grace či Isabelle Fuhrman?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu