5. 5. 2015

Žlutá rodinka tu s námi bude další dva roky!

Žlutá rodinka tu s námi bude další dva roky!

Nejdéle běžící skriptový primetime seriál se opět prodloužil. Stanice Fox oznámila, že animák The Simpsons (Simpsonovi) se vrátí v následujících dvou sezónách. Legenda se tedy dočká 27. a 28. řady.

Pro Simpsonovy není vícenásobné prodlužování žádnou převratnou novinkou. Naposled v roce 2011 uzavřela stanice smlouvy s dabéry a seriál obnovila také na dvě sezóny. Obě budou mít standardní délku. Seriál tak má jisté, že se dočká minimálně 625 epizod!

Zpráva o obnovení přichází včas na to, aby ve tvorbě seriálu, která je obecně u animovaných pořadů velmi zdlouhavá a náročná, nedošlo k žádné prodlevě.

Pro fanoušky není prodloužení žádným překvapením. Ačkoliv posledních pár let se začaly objevovat názory, že seriál nedosahuje svých dřívějších kvalit, z hlediska sledovanosti si na Foxu stále vede dobře. Současná série má v průměru rating 2.9 a 6,2 milionu diváků na epizodu.

Simpsonovi se tak připojují k řadě již obnovených foxovských komedií, mezi které se řadí Bob's Burgers, Family Guy, Brooklyn Nine-Nine, The Last Man on Earth a New Girl. Z dramat se v příští sezóně vrátí Sleepy Hollow, Empire a Gotham. O zbytku seriálů nejen na Foxu bude rozhodnuto během tohoto týdne. Stanice zpravidla oznamují osudy v týdnu před Upfronts prezentacemi, které začínají již v pondělí.


Sledujete stále Simpsony? Těší vás, že se seriál dočkal dvojnásobného prodloužení? Nebo už byste raději v nedělním komediálním bloku viděli i něco jiného a nového?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Pajky

Pajky

Přesně tak. Simpsonovi nejsou pořád stejní, ale rozhodně jsou pořád zábavní a stojí za sledování. Pokud...
před 8 roky
simuska02

simuska02

To video je úžasné :D
před 8 roky
iPatt

iPatt

A proč by ne. Simpsonovi sice už hledají hůře náměty na nové epizody, ale pořád je to psina a já se ráda...
před 8 roky
Další články k tématu