7. 5. 2015

People Are Talking: NBC má nový seriál

People Are Talking: NBC má nový seriál

NBC právě odstartovala své komediální objednávky. Začala jedním z očekávaných projektů, multikamerovým sitcomem People Are Talking.

Komedie o dvou párech, kteří jsou nejen sousedé, ale především nejlepší kamarádi. Čtveřice společně prochází životními etapami, během čehož stíhá analyzovat a brát si k srdci každou maličkost. Nechybí témata jako sex a rasa, ale také třeba podezření, že jejich nová chůva je pornohvězda. Pro toto kvarteto neexistuje téma, které by bylo tabu.

Scénář k seriálu má na svědomí DJ Nash, produkuje Will Packer a společnost Universal TV. Stanice se aktuálně soustředí na mutlikamerové komedie. Očekává se, že objednávku dostane také projekt od Suzanne Martin a z již běžících seriálů má velké šance na obnovení Undateable.

Z hereckého obsazení se můžeme těšit na Marka-Paula Gosselaara (Franklin and Bash), Meaghan Rath (Being Human), Tonea Bella (Whitney) a Breshu Webb (Love That Girl!).

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu