8. 5. 2015

Marry Me nedokázal zazářit. Končí.

Marry Me nedokázal zazářit. Končí.

Další hvězdně obsazený seriál s velkým předpremiérovým buzzem, který nakonec nedokázal splnit divácká očekávání. Stanice NBC oznámila, že po první sérii ruší komedii Marry Me.

Seriál od tvůrce Davida Caspeho v hlavní roli s Casey Wilson a Kenem Marinem byl stažen z vysílání v únoru. Tenkrát se stanice o jeho osudu nevyjádřila, jako důvod uvedla nutnost uvolnění místa pro druhou řadu Undateable. Nicméně fanoušci nemusí smutnit, zbylé epizody první série se na internetu postupně objevují, seriál se vysílá ve Velké Británii.

I zde byli fanoušci z počátku natěšení. Premiérová epizoda získala velmi slušný rating 2.3 a 7,5 milionu diváků. V únoru už to ale vypadalo úplně jinak; rating 0.8 a 2,2 milionu celkových diváků nedávaly komedii velké šance na přežití.

NBC má nyní zatím nejvíce nerozhodnutých seriálů. Z komedií zatím neví svůj osud About a Boy, One Big Happy a Undateable. U dramat se stále čeká na A.D.: The Bible Continues, American Odyssey, The Mysteries of Laura a The Slap.


Sledovali jste Marry Me? Doufali jste ve druhou sérii? Nebo už jste na seriál úplně zapomněli za tu dobu, co byl stažen z vysílání?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
inekafe

inekafe

Hmm, komentár na TVLine mi pripomenul ten záhadný tweet ohľadom Happy Endings revivalu na Netflixe. Že už sa...
před 8 roky
Nevada

Nevada

One Big Happy zrušeno. http://www.spoilertv.com/2015/05/one-big-happy-cancelled-by-nbc.html Skoro to...
před 8 roky
inekafe

inekafe

Narozdiel od ABC, kt. skoro všetko obnovila. :D What a weird world we live in... :D
před 8 roky
Další články k tématu