9. 5. 2015

Dvojité obnovování na NBC!

Dvojité obnovování na NBC!

Noční krvavou lázeň zakončila stanice NBC pozitivně. Kromě prodloužení Undateable oznámila, že se v příští sezóně vrátí další dva seriály.

Fanoušci The Mysteries of Laura si můžou oddychnout. Středeční komediální drama si zajistilo druhou sérii. Jde zatím o jedinou letošní novinku od NBC, která postupuje dál. S největší pravděpodobností se k ní již nic nepřidá, maximálně A.D. Druhá řada tedy má s největší pravděpodobností co dočinění právě s tím, že si NBC netroufla zrušit úplně všechny své letošní nováčky.

Seriál začal v září slušně s ratingem 2.0 a více než 10 miliony diváků. Toto číslo si však zdaleka nedokázal udržet, druhá polovina série zpravidla nepřesahuje rating 1.0. Seriál si ale stále drží celkem příjemnou sledovanost přes 6 milionů diváků. Jelikož je rating tak nízký, znamená to, že Laura láká k obrazovkám publikum mimo cílovku, tedy pravděpodobně kategorii 50+.

Druhým obnoveným seriálem je lékařské drama The Night Shift, který dostává třetí sérii. Seriál loni v létě překvalip slušnými ratingy a s velkou slávou se dočkal obnovení. Letos byl zařazen do hlavní sezóny, kde sledovanost mírně klesla, seriál se však stále držel stabilně.

U Night Shift je navíc ta výhoda, že je to relativně levné drama na výrobu. Natáčí se v Albuquerque v Novém Mexiku, kde mají jiné daňové zákony.

Na NBC ještě zbývají oznámit A.D.: The Bible Continues, American Odyssey a The Slap.


Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Carulee

Carulee

Též se přidám, opravdu klobouk dolů za tak rychlé přidávání článků ohledně nových sérií a ostatních novinek....
před 8 roky
ragelly

ragelly

Děkuji! :) Asi je to divné, ale já mám toto období nejraději :D Je to pro mě adrenalin, nejvíc akce,...
před 8 roky
stonefire

stonefire

Hej, přidávám se s chválou, pro zpravodajství touhle dobou jste bezkonkurenční!
před 8 roky
Další články k tématu