9. 5. 2015

Novinky na NBC přivádí zpět známé tváře

Novinky na NBC přivádí zpět známé tváře

Wesley Snipes a David Lyons, to jsou hvězdy, které se na podzim objeví na našich obrazovkách v nových seriálech stanice NBC. Ta pomalu finišuje své objednávky s dvojicí dramat Game of Silence a The Player.

Game of Silence

Úspěšný právník z Atlanty si žije klidným životem, dokud se na scénu po 25 letech nečekaně nevrátí jeho přátelé z dětství. Na povrch vyvstane temné tajemství, o kterém si všichni mysleli, že je dávno zapomenuto. Kamarádi spojí síly dohromady, aby se pokusili odčinit zlé věci, kterých se v minulosti dopustili. Tato cesta bude testovat limity jejich oddanosti vůči sobě samým a také podněcovat jejich touhu po pomstě.

Hrají: David Lyons, Michael Raymond-James, Larenz Tate, Bre Blair, Conor O'Farrell, Deidrie Henry, Demetrius Grosse, Claire van der Boom

The Player

Thriller o bývalém vojákovi, který nyní pracuje jako expert v ochrance. Hrdina je vtažen do nebezpečné hry, ve které jde o hodně. Hry, ve které organizace složená ze zámožných jedinců sází na jeho schopnost zastavit ty největší zločiny, které si člověk může představit. Dokáže je jeden člověk rozložit zevnitř a zároveň pomstít smrt své ženy?

Hrají: Wesley Snipes, Philip Winchester, Charity Wakefield, Damon Gupton,


Líbí se vám některé z těchto dramat? Už začínáte mít představu, co budete na podzim sledovat?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Isabo1

Isabo1

The Player určitě zkusím kvůli WS, ale asi to bude hodně předvídatelné. WS je skoro všude neporazitelný :-)
před 8 roky
Další články k tématu