15. 5. 2015

Simpsonovy opouští jeden z původních dabérů!

Simpsonovy opouští jeden z původních dabérů!

Před pár dny jsme vás informovali, že legendární žlutá rodinka Simpsonovi nás bude bavit ještě minimálně další dvě série. Fanoušci však budou muset přijmout jednu poměrně výraznou změnu.

Seriál totiž opouští jeden z původních dabérů. Na následujících sériích se již nebude podílet Harry Shearer, který má v repertoáru velké množství Springfieldských postav. Mezi nimi jsou například pan Burns, Ned Flanders, Waylon Smithers, Seymour Skinner, reverend Lovejoy nebo Lenny Leonard.

Simpsonovi se tedy budou muset obejít bez herce a komika, který na pořadu působil již od dob jeho začátků v Tracey Ullman Show. Právník Jamese L. Brookse (výkonného producenta) k tomuto napsal: „Seriál bude pokračovat dál. Harry nebude nadále součástí, přejeme mu to nejlepší.“ A podle Shearera na Twitteru, je hlavní důvodem jeho touha pracovat na jiných projektech: „Je to kvůli tomu, co jsme vždy chtěli: Svobodu pracovat na něčem jiném. Samozřejmě mu přeji to nejlepší.“

Později k tomu dodal Al Jean: „Harry Shearer obdržel stejnou nabídku, kterou zbytek obsazení přijal a rozhodl si ji nepřijmout. Přejeme mu jen to nejlepší a určitě se nechystáme zabíjet postavy jako pan Burns nebo Flanders. Prostě je přeobsadíme nejlepší možnou variantou.“

Není to poprvé, co se seriál dostal do smluvních sporů s obsazením. V roce 2011 se herci dohodli na snížení platů a například v roce 2004 kvůli jednáním o smlouvě dokonce herci přestali chodit na čtení scénáře. Zástupci televize k tomu zatím nevydali žádný komentář.


Co na odchod Shearera říkáte? Myslíte, že jeho postavy odstraní? Nebo najmou někoho nového, aby je namluvil v následujících sériích? Sledujete vlastně Simpsonovi v „originále“?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
EleonoraKs

EleonoraKs

Nemůžou už The Simpsons prostě normálně zrušit? Mě už nebaví se dávat na to, jak tomu rok od roku zhoršují...
před 8 roky
Thomm97

Thomm97

Já bych dal poslední sérii :) Tu bych vyšperkoval aby to důstojně končilo a poslední epozodu vymyslel aby to...
před 8 roky
Pajky

Pajky

Já nevím, co všichni pořád proti Simpsonovým mají. Já je mám pořád rád i po letech a že jsou horší?...
před 8 roky
Další články k tématu